עוף פיקטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף פיקטן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 18 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 245 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. אם יש לכם חזה עוף, מלח, צלפיםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו עוף פיקטה, עוף פיקטה, ו עוף פיקטה (מתכונים דומים).
הוראות
מנערים קמח, מלח ופלפל בשקית ניילון.
מוסיפים חתיכות עוף בקבוצות למעיל.
מחממים חמאה על חום בינוני במחבת וחומים בכל צד של העוף המצופה. לסחוט מיץ לימון טרי על העוף ולהוסיף צלפים.
הסר לצלחת ולהניח בצד במקום חם.
לאותו מחבת מוסיפים חמאה לרוטב ומערבבים עם קמח כדי להכין רביכה. בהדרגה להוסיף מרק עוף ולאפשר התעבות. רוטב זן, אם תרצה, ומגישים כפיות על עוף.