עוף פיקטה עם פסטה שיער מלאך דורש בערך 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 477 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. אם יש לך מיץ לימון, צלפים, מרק עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. עם כפית ציון של 48% המנה הזאת די טובה. נסו עוף פיקטה עם פסטה שיער מלאך, צדפה פיקטן על שיער מלאך, ו פסטה עם שיער מלאכי ועוף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מקציפים יחד קמח, פלפל שחור ופפריקה בצלחת רדודה. לדלות את חתיכות העוף בתערובת הקמח, ציפוי שווה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה; מערבבים ומבשלים את השום עד חום בהיר, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
הסר את השום מהמחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מניחים 2 כפות חמאה למחבת עם שמן זית. מבשלים את חתיכות העוף בשמן וחמאה מעל חום בינוני גבוה עד חום, על 5 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
הסר את העוף מן המחבת ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
יוצקים את היין למחבת החמה ומביאים לרתיחה על חום גבוה, מגרדים את חתיכות השחמה מלמטה ובצדדים של המחבת. מרתיחים את היין עד שהוא מופחת בחצי, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מקציפים במרק העוף, שום שמור, מיץ לימון וצלפים. מבשלים במשך 5 דקות מעל חום בינוני גבוה. מערבבים את הנותרים 2 כפות חמאה ופטרוזיליה. החזירו את חתיכות העוף למחבת והמשיכו לבשל בחום בינוני עד שהרוטב יתעבה, כ-15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
1 שאלוט, מגורר או טחון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
צרור תרד טרי (בערך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
בינתיים, למלא סיר גדול עם מים מלוחים קלות ולהביא לרתיחה מתגלגלת על חום גבוה. ברגע שהמים רותחים, מערבבים את פסטה שיער המלאך, וחוזרים לרתיחה. מבשלים את הפסטה שנחשפה, ערבוב מדי פעם, עד הפסטה בישלה דרך, אבל הוא עדיין מוצק לנשיכה, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פסטה שיער מלאך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
9
לנקז היטב.
10
הסר את חתיכות העוף למנה וטפטוף עם כמה כפות של הרוטב וצלפים.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוני
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
11
מניחים את פסטה שיער מלאך מבושל לתוך המחבת עם רוטב פיקטה הנותרים לזרוק מעיל.