עוף צ'ילה סנדלר עם נקניק מעושן ואפונה שחורה
עוף-צ'ילה סנדלר עם נקניק מעושן ואפונה שחורה עיניים יכול להיות רק דרום מתכון שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 21 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל של 344 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו תערובת תיבול צ'ילי עוף, בצל, עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. עם כפית ציון 48%, המנה הזו מוצקה. נסו עוף צ'ילה סנדלר עם נקניק מעושן ואפונה שחורה, אפונה שחורת עיניים עם ירקות וטופו מעושן, ו אפונה שחורה ואורז עם נקניקיית אנדוי (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים אפונה לפי הוראות החבילה; מסננים.
ממיסים חמאה בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה; מוסיפים נקניק, ומקפיצים 3 דקות או עד להשחמה קלה.
מוסיפים בצל ופלפל פובלנו, ומקפיצים 3 דקות.
להוסיף תערובת קמח ותבלינים; לבשל, תוך בחישה מתמדת, 1 דקה.
מוסיפים בהדרגה מרק עוף, תוך ערבוב כדי לשחרר חלקיקים מתחתית התנור ההולנדי. מבשלים, תוך ערבוב מתמיד, 3 דקות או עד מרק מתחיל להתעבות. מערבבים אפונה שחורה ועוף, ומביאים לרתיחה.
בינתיים מכינים בלילת קרום אורז בר לפי ההוראות. כף תערובת עוף חמה לתבנית אפייה משומנת קלות בגודל 13 על 9 אינץ'. כף בלילת קרום אורז בר מיד על תערובת עוף חמה.
אופים בחום של 425 במשך 35 עד 40 דקות או עד שהקרום מזהיב ומבושל.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו.
# 95 יין הצופה למעלה 100 של 2017זה עשיר יותר ופחות מנטה מהרגיל אבל אני אוהב את העושר בבציר הזה, שיכול להשתמש במעט אווז; אז צפו יין עם יותר תפוח ופחות נענע; דברים פריכים. החבילה נקראת עקב וזה מימין לאנרכט, שממנו מגיע אחד השלישייה הגדולה של יינות הגוש.
#95 Wine Spectator Top 100 of 2017It’s richer and less minty than usual but I like the richness in this vintage, which can use a little gras; so anticipate a wine with more apple and less spearmint; crunchy stuff. The parcel is called Heel and it’s to the right of Anrecht, from which one of the great trio of en-bloc wines comes.