עוף צלוי במחבת עם פטריות ורוזמרין
עוף צלוי במחבת עם פטריות ורוזמרין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 503 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. 8 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם מים, מלח ופלפל כשרים, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. עם כפית מתכונים דומים: עוף רוזמרין קלוי עם פטריות, עוף צלוי במחבת עם פטריות ורוזמרין, ו גיליון פאן רוזמרין עוף.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
מתבלים את העוף בשני הצדדים עם כמות נדיבה של מלח ופלפל.
מניחים מחבת ברזל יצוק או רגיל ovenproof על הכיריים מעל חום בינוני.
טפטפו את המחבת עם השמן והניחו את העוף בשומן החם, בצד העור כלפי מטה. לבשל במשך כ 5 דקות עד העור מתחיל להגדיר פריך. לזרוק את הפטריות, שאלוט, ורוזמרין. תקע את כל הדבר בתנור החם וצלה במשך 15 דקות עד העוף מבושל, ואת הפטריות וצלי שאלוט רכים וקלים.
הדבר האחרון לעשות הוא רוטב מהיר באמצעות הטעמים שנותרו בתחתית המחבת. קח את כל הדברים מהמחבת ולסדר על צלחת ארוחת ערב כדי לשמור על חם בעת הכנת רוטב המחבת.
יוצקים את כל אבל 1 כף שומן עוף שניתנו ולהחזיר את המחבת אל הכיריים. מערבבים במים ומיץ לימון ומבשלים על אש בינונית, מגרדים את הטעמים עם כף עץ. מבשלים את הנוזל עד סירופ, על 5 דקות.
לטפטף את רוטב המחבת על הצלחת, מתבלים במלח ופלפל.