עוף צלוי עם ויניגרט בלסמי
עוף צלוי עם ויניגרט בלסמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 372 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם גרידת לימון, חרדל דיז'ון, עלי פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. 82 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-15 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. נסו גזר קלוי בויניגרט בלסמי, סלט פלפל קלוי עם ויניגרט בלסמי, ו ירקות קלויים עם ויניגרט בלסמי דבש (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
לטאטא את החומץ, חרדל, מיץ לימון, שום, שמן זית, מלח ופלפל בקערה קטנה כדי להתמזג.
שלב את ויניגרט חתיכות עוף בשקית ניילון גדולה resealable; לאטום את התיק ולזרוק למעיל. מקררים, הופכים את חתיכות העוף מדי פעם, לפחות 2 שעות עד 1 יום.
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
הסר עוף מהשקית ולסדר את חתיכות העוף על צלחת אפייה משומנת גדולה. צלוי עד העוף הוא רק מבושל דרך, על 1 שעה. אם העוף שלך חומים מהר מדי, לכסות אותו בנייר כסף למשך זמן הבישול הנותר.
להעביר את העוף למגש הגשה.
מניחים את תבנית האפייה על מבער מעל חום בינוני-נמוך.
לטאטא את מרק העוף לתוך טפטוף מחבת, מגרד את כל חתיכות השחמה על החלק התחתון של גיליון האפייה עם כף עץ ומערבבים אותם לתוך המרק ו טפטוף מחבת.
טפטוף על מחבת טפטוף על העוף.
מפזרים את גרידת לימון ופטרוזיליה על העוף, ומגישים.