קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 45 דק.
מנות18
ציון בריאות25
מגזין

עוף צלוי עם זיגוג עשבי תיבול

עוף צלוי עם זיגוג עשבי תיבול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף צלוי עשב מזוגג. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 533 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 24 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 18 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-139 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לך פלפל טחון, דבש, הודו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-45 דקות. עם כפית מתכונים דומים: תרנגול הודו מזוגג עשב, תרנגול הודו מזוגג עשב ואגסים, ו תרנגול הודו מזוגג ועשבי הדרים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). יש לשטוף את ההודו, וללטף ביסודיות יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
תנורתנור
2
מברישים את ההודו בשמן זית, מבפנים ומבחוץ.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
טורקיה כולהטורקיה כולה
3
מערבבים 1 כפית מלח, 1/2 כפית פלפל, ואת הקורנית בקערה קטנה, ומפזרים את טורקיה עם התערובת.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
טורקיה כולהטורקיה כולה
טימיןטימין
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
מניחים את ההודו על מתלה להגדיר במחבת צלייה, וצולים בתנור שחומם מראש במשך 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
תנורתנור
5
בקערה, מערבבים יחד את הדבש, חמאה מומסת, מרווה, פטרוזיליה, בזיליקום, 1 כפית מלח, ו 1 כפית פלפל, עד שהתערובת חלקה מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
פלפלפלפל
באזיל!באזיל!
דבשדבש
מרווהמרווה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מברישים את ההודו בזיגוג הדבש, וחוזרים לתנור.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
זיגוגזיגוג
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
7
צולים את ההודו עד שכבר לא ורוד על העצם ומיצים לרוץ ברור, על 2 שעות נוספות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס לחלק העבה ביותר של הירך, ליד העצם צריך לקרוא 180 מעלות F (82 מעלות C). המשך לצחצח את טורקיה עם זיגוג דבש לעתים קרובות כפי שהוא צולה.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
עצםעצם
דבשדבש
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
8
הסר את טורקיה מהתנור, לכסות עם גיליון כפול של רדיד אלומיניום, ולאפשר לנוח באזור חם 10 עד 15 דקות לפני חיתוך.
מרכיבים שתצטרך
טורקיה כולהטורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
תנורתנור