קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות41
מגזין

עוף צלוי עם טרגון ועדשים

עוף צלוי עם טרגון ועדשים
עוף צלוי עם טרגון ועדשים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 906 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 49 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו יין, שמן זית, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוף במחבת סדין עם קפונטה חציל קלוי, עוף עם עגבניות צלויות עשבי תיבול ורוטב מחבת, ו עוף רוזמרין קלוי עם עדשים.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לעטוף בטטות בנייר כסף, ואופים ב 350 במשך 45 עד 50 דקות או עד רך כאשר סחוט.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
3
הסר מהתנור, ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
יש לשטוף את העוף, לטפוח יבש; להסיר כל עור עודף או שומן.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
5
מפזרים בכל רחבי עם מלח ים ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
6
חום 1 כף שמן במחבת גדולה עמיד מעל חום בינוני, ולהוסיף עוף, השד בצד למטה. מבשלים עד שהעור פריך וחום, כ -10 דקות. הפוך עוף, להוסיף שום שאלוט, ומבשלים, ערבוב כל הזמן, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים חומץ, יין ומרק; מערבבים, מגרדים את כל חתיכות השחמה מתחתית המחבת. מערבבים עדשים, ומוסיפים יותר מלח ים ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
עדשיםעדשים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מעבירים מחבת לתנור, ואופים ב-350 למשך 40 עד 45 דקות או עד שהעדשים רכות ומיצים מירכיים עוף לרוץ ברור או רושמי מדחום בשר 17
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פלוס 2 כפיות שמנת חמוצה1/2 כוס פלוס 2 כפיות שמנת חמוצה
עדשיםעדשים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מקלפים בטטות שמורות, ומחית עם מחית תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
10
מפזרים מלח ים ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
11
חותכים עוף ל8 חתיכות הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
12
מניחים כפית של בטטה על כל צלחת, העליון עם עדשים, שאלוט, וחתיכת עוף. כפית בישול נוזלי סביב עוף וירקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עדשיםעדשים
13
מפזרים טרגון.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
14
מגישים חמים.
15
* For ease, ask a butcher to do this for you.
16
** אתה יכול להחליף עדשים חומות רגילות, אבל מגוון ירוק צרפתי יש יותר עומק של טעם.
מרכיבים שתצטרך
עדשים חומותעדשים חומות