המתכון עוף קונג פאו מוכן תוך כ 27 דקות, וזה בהחלט מדהים ללא גלוטן וללא לקטוז אפשרות לאוהבי אוכל סיני. במנה עיקרית זו יש 282 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 14 גרם של שומן למנה. מתאים ל-4 מנות. אם יש לכם אפונה שלג, מים, בוטנים קלויים יבשים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. מתכונים דומים: קונג פאו קישואים, קונג פאו פופאי (עוף קונג פאו עשה עם נאגטס של פופאי), ו קונג פאו שרימפס (קונג פאו סרטנים/???).
הוראות
1
מחממים שמן שומשום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים בצל למחבת; מטגנים 3 דקות או עד מתרככים.
מרכיבים שתצטרך
3
להוסיף שום; לטגן 30 שניות, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים עוף; לטגן 3 דקות או עד שהעוף מתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
5
שלב 3/4 כוס מים ואת החומרים הבאים 5 (באמצעות פלפל אדום כתוש), ערבוב עם מקצף עד הסוכר מתמוסס.
מרכיבים שתצטרך
6
מוסיפים תערובת מים למחבת; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
7
מוסיפים פלפל ואפונה שלג למחבת; מבשלים 2 דקות או עד שהירקות מתעבים במכרז פריך ורוטב.
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Lang & Reed Napa עמק Chenin Blanc. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 30 דולר.