עוף קרמל: החזק את הגלידה
עוף קרמל: להחזיק את הגלידה דורש בערך 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 2493 קלוריות, 126 גרם חלבון ו 15 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 2 מנות. גשו לסופר וקנו מרק עוף, עור על, שום, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. עם כפית ציון 68% המנה הזאת טובה. נסו עוגיות תות וגלידת שמנת, גלידת אבוקדו, ו מוות על ידי גלידת שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בסיר כבד רחב גדול מעל חום בינוני גבוה. עוף העונה עם מלח, עובד ב 2 קבוצות, לבשל עד חום זהוב פריך, 6-8 דקות לכל צד; להעביר צלחת.
מוסיפים שום לסיר ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד הזהב, על 2 דקות; להעביר צלחת עם עוף.
יוצקים שומן מן הסיר.להחזיר סיר לחום בינוני - גבוה ולהוסיף כוס ½ מים, מגרד את חתיכות השחמה.
מוסיפים סוכר חום; מערבבים כדי להמיס, ואז לבשל, ערבוב, עד התערובת מתעבה והופך צבע ענבר עמוק, על 4 דקות. בזהירות להוסיף חומץ (זה עלול בועה למעלה; סוכר יהיה להתגבש); מערבבים כדי לפזר סוכר.
מוסיפים ג ' ינג ' ר, מרק ורוטב סויה; מבשלים עד מופחת מעט, על 4 דקות.
מוסיפים עוף, עור בצד למעלה, ושום. מביאים לרתיחה, להפחית את החום, ומבשלים בעדינות עד העוף מבושל דרך, 20-25 דקות.
להעביר עוף לצלחת רדיד לכסות רופף כדי להתחמם.מביאים את נוזל הבישול לרתיחה ומבשלים עד עבה מספיק כדי לצפות כפית, על 10 עד 12 דקות. להחזיר עוף לסיר; להפוך את המעיל. למעלה עם בצל ירוק ומגישים עם אורז.כמו זה: כמו טעינה...