עשר מרינדה שום ציפורן
אם יש לך מים, רוטב סטייק, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . זמן הכנת המתכון כ 12 שעות ו-10 דקות. מתכונים דומים: 25-מרק שום שן, עוף שן שום, ו עוף קלוי שום ציפורן.
הוראות
בקערה, להקציף יחד שמן צמחי, רוטב ווסטרשייר, רוטב סויה, רוטב סטייק, מים, מלח, פלפל, בצל ושום עד מעורב ביסודיות.
פירס מספר חורים לבשר עם סכין חדה, ומניח בצלחת רדודה. מערבבים מרינדה שוב לאט לשפוך על בשר, חונק את החלק העליון עם שום ובצל.
מכסים ומקררים בין לילה, או עד 36 שעות. לבשל לפי הצורך.