פאדג' מסובב חמאת בוטנים
פאדג' חמאת בוטנים הוא מתכון ללא גלוטן עם 100 מנות. מנה אחת מכילה 62 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -2 גרם שומן . תמורת 14 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד היטב כקינוח. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . אדם אחד מצא את המתכון הזה טעים ומשביע. אם יש לכם קקאו לאפייה, חמאה, שבבי חמאת בוטנים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 9% . הציון הזה גרוע מאוד (אבל עדיין ניתן לתיקון). מתכונים דומים: פאדג' סחרחר חמאת בוטנים טבעוני בריא , פאדג' חם קפוא וחמאת בוטנים סחרחר מקרוני בייגלה , ולחם עם חמאת בוטנים בשכבות נוטלה {עוגת כיכר חמאת בוטנים} .
הוראות
קו 13-in. x 9 אינץ'. מחבת עם נייר כסף ולשמן את נייר הכסף עם 1 כפית חמאה; לְהַפְרִישׁ.
בסיר גדול וכבד מערבבים את הסוכר, השמנת, הקקאו, סירופ התירס, המלח והחמאה שנותרה. מביאים לרתיחה על אש בינונית, תוך ערבוב עד שהסוכר נמס. מבשלים על אש בינונית-נמוכה, מבלי לערבב עד שמדחום סוכריות קורא 234° (שלב כדור רך).
מסירים מהאש; מערבבים פנימה את קרם המרשמלו, חמאת בוטנים וחבילת צ'יפס אחת.
במיקסר ידני מקציפים עד שהתערובת מתחילה לאבד מברק, כ-6-8 דקות. מקפלים פנימה את שארית הצ'יפס.
יוצקים לתבנית מוכנה. מכניסים למקרר לשעתיים או עד להתייצבות.
בעזרת נייר כסף, מרימים את הפאדג' מהתבנית. לזרוק נייר כסף; לחתוך פאדג' ל-1-in. ריבועים. מאחסנים בכלי אטום.
יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, Moscato Dasti
פאדג' עובד ממש טוב עם קרם שרי, פורט ומוסקטו ד'אסטי. כלל נפוץ של זיווג יין הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.