פאדג'חג המולד הלבן נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 1 גרם חלבון, 3 גרם שומן, ובסך הכל של 45 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 81 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 2% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. גשו לסופר וקנו משמשים, דובדבנים, סוכר ממתקים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 15%. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו פאדג'חג המולד שלי, חג המולד פאדג'אבא, ו פאדג'חמאת חג המולד (מתכונים דומים).
הוראות
1
קו 9-ב. מחבת מרובעת בנייר כסף ומשמנים את נייר הכסף בכפית 1 חמאה; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת
2
בסיר כבד גדול, שלבו את הסוכר של הקונדיטורים,החלב ושאר החמאה. מבשלים ומערבבים על אש בינונית עד לאיחוד. מביאים לרתיחה; מרתיחים במשך 5 דקות ללא ערבוב. מנמיכים את האש לנמוכה; מערבבים פנימה שוקולד לבן. מבשלים ומערבבים עד שהשוקולד נמס.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
שוקולד לבן
שוקולד
חמאה
חלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
3
מסירים מהאש; מערבבים פנימה תמצית. מקפלים פנימה את השקדים, המשמשים, הדובדבנים והחמוציות. מיד להתפשט לתוך מחבת מוכן. מקררים במשך 2 שעות או עד להגדיר.