פאי אוכמניות עם קרם שנטילי דורש בערך 1 שעה ו 25 דקות מתחילתו ועד סופו. לקינוח הזה יש 854 קלוריות, 9 גרם חלבון, ו 55 גרם שומן למנה. מתכון צמחוני לקטו אובו זה משרת 5 . לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שהוא הגיע למקום. לכו לחנות ואספו מלח, סוכר קונדיטורים, זרעים מפולי וניל ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית גרוע למדי של 35%. מתכונים דומים: פאי קושאו: מסורת אפלצ'ית דרומית עם קרם שנטילי, קרם שנטילי כתום, ו זנגוויל עם קרם שנטילי.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: ארבעה עד חמישה קליפות טארט בגודל 3 אינץ ' או מנות מיני פאי
מרכיבים שתצטרך
טארט קונכיות
3
ללימון המגובש: הכינו קודם את הקישוט כדי שיהיה לו זמן להתגבש בזמן שאתם מכינים את הפשטידה. בעזרת זסטר מתולתל, גרידת הלימון לרצועות מתולתלות. על צלחת, לזרוק את הסוכר בסוכר להתפשט באופן שווה. מניחים בצד ומאפשרים להתגבש. לקרום המתוק: בעזרת מערבל מעמד חשמלי מערבבים את החמאה, הקמח והסוכר במהירות נמוכה עד שהוא משולב ויוצר חלוקי נחל. לאחר מכן מוסיפים את הביצה והמלח, וממשיכים לערבב רק עד שהיא משולבת. בעזרת הידיים יוצרים את הבצק לדיסק קטן. עוטפים בניילון ומניחים לנוח במקרר למשך 30 דקות. מחממים את התנור ל 365 מעלות צלזיוס. אבק מערוך ומשטח בקמח.
מרדדים את הבצק דק עד 1/4 עד 1/8 אינץ'. ממשיכים לאבק בקמח כשהבצק נעשה דביק.
מרכיבים שתצטרך
בצק
קמח לכל מטרה
גלול
5
גזרו עיגולים מעט גדולים יותר מגודל קליפות הטארט שלכם. אם אינך מוצא קליפות טארט בגודל 3 אינץ', פשוט השתמש בגודל הקטן הבא שתוכל למצוא ולהתאים את גזרות הבצק שלך בהתאם.
מרכיבים שתצטרך
טארט קונכיות
לגזור עוגיות
בצק
6
הניחו את הקרום המתוק בקליפות וקצצו כל עודף לאורך הקצוות. לאחר מכן מרפדים אותו בנייר אפייה ומכבידים אותו במשקולות פאי, פולי קפה או שעועית יבשה.
מרכיבים שתצטרך
פולי קפה
קונכיות פסטה
שעועית
קרום
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייה
7
מניחים את הקליפות על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
8
אופים עד להזהבה, 10 עד 12 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
9
מוציאים ומניחים להתקרר. לקומפוט האוכמניות: בסיר על אש נמוכה מוסיפים כשליש מהאוכמניות, הסוכר והמיץ של 1 לימון. שמרו את יתרת האוכמניות. בעזרת גב הסכין מגרדים את זרעי הווניל ומוסיפים את הזרעים והתרמיל לסיר. מערבבים וממשיכים לבשל עד שהאוכמניות מתפרקות והקומפוט בעל עקביות סירופית, 5 עד 10 דקות. צור אמבט קרח על ידי הנחת קערת ערבוב לקערה גדולה יותר מלאה בקרח.
מרכיבים שתצטרך
אוכמניות
Compote
וניל
מיץ
לימון
זרעים
סוכר
קרח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
מחבת רוטב
סכין
10
יוצקים את הקומפוט למסננת מעל קערת הערבוב. השתמש במרית גומי כדי לעזור לעבד את הקומפוט דרך המסננת.
מרכיבים שתצטרך
Compote
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
מסננת
מרית
1
מוסיפים למיקסר חשמלי את השמנת הכבדה, סוכר הקונדיטורים, הווניל והקליפה מלימון 1.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכר
שמנת כבדה
וניל
לימון
ציוד שתשתמש בו
מערבל יד
2
מערבבים עד שהפסגות מתחילות להיווצר.
3
מוסיפים את מילוי האוכמניות לקליפות הפאי המקוררות ומעליהם קרם שנטילי.
יין מומלץ: Vin Santo, קציר מאוחר ריזלינג, Lambrusco Dolce
פאי עובד ממש טוב עם וין סנטו, ריזלינג קציר מאוחר, ולמברוסקו דולצ ' ה. כל היינות האלה מתוקים, וזה חשוב מכיוון שהיין בדרך כלל צריך להיות מתוק יותר מהאוכל שאתה משתלב איתו. המלאך קציר מאוחר ריזלינג עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
אנג ' ל קציר מאוחר ריזלינג
המלאך של מסינה הוף הוא יין קינוח פריך ומתוק, שנקטף מהבחירה האחרונה של ריזלינג כשהענבים כמעט צימוקים. מושלם עם פירות, עוגת גבינה וקינוחי שוקולד קלים ומתוקים.