פאי אפרסק-פטל עשוי להיות הקינוח שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 495 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו-20 דקות. אם יש לך אוכמניות, סוכר חום, סוכר מגורען, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 28%. נסו עוגת אוכמניות טריה, עוגיות אפרסק ובלקברי עם קרם אוכמניות, ו עוגת אפרסק מיושנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את הקמח, סוכר מגורען ומלח במעבד מזון ודופק כמה פעמים. פזר את החמאה וקיצור על תערובת הקמח והדופק עד שהוא דומה לארוחה גסה. בהדרגה להוסיף 4 עד 7 כפות מי קרח, פועם עד הבצק פשוט מגיע יחד.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית Red Velvet Bakery) או לפי הצורך
תפוחי עץ קלופים קצוצים (בערך 5 בינוניים)
1 כפית מלח היקורי מעושן
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
2
הסר את הבצק מהמכונה ולשים קלות על משטח שטוח כדי ליצור דיסק. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים לפחות 1 שעה. מניחים מתלה בתחתית התנור מחממים ל 375 מעלות F.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
מערבבים את האפרסקים, סוכרים חומים מגורענים, קינמון, זנגביל, אגוז מוסקט, אפרסק eau de vie ו קורנפלור או טפיוקה בקערה גדולה ומערבבים עד בשילוב טוב. זרוק את האוכמניות עם הקאסיס בקערה נפרדת.
מרכיבים שתצטרך
חצי-חצי או קצפת, לא חובה
1 פחית (12 אונקיות) סודה דיאטטית
Eau De Vie
יכול דיאט קרם סודה
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
טפיוקה.
קרם דה קסיס
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בואו לשבת 10 דקות, ולאחר מכן להשתמש בכפית מחוררת כדי כפית את גרגרי לתוך תערובת אפרסק ולזרוק. מחלקים את הבצק הצונן לחצי ומגלגלים כל חצי לסיבוב של 13 עד 14 אינץ ' על משטח מקורנן קלות.
מרכיבים שתצטרך
טארטים זעירים בציפוי אדום
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
אפרסקים לבנים בשלים, קלופים, מגולענים וקצוצים
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
3
תעביר את אחד הסיבובים לצלחת פאי בגודל 9 אינץ'. כפית את הפרי לתוך הקרום באמצעות כף מחוררת; להוסיף כמה מיצים שהצטברו בקערה (כ 1/4 כוס). תפזר את החמאה מלמעלה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מגלגלים את הבצק הנותר על המערוך, ואז פורסים אותו על המילוי. חתוך את הקצוות של שני הקרום לבליטה 3/4 אינץ'. מקפלים את הקצוות מעל; לחץ כדי לאטום, crimp את הקצוות.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
חותכים 6 חריצים בקרום העליון כדי לאפשר קיטור לברוח.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
6
מברשת את החלק העליון של העוגה עם קרם ומפזרים את הסוכר turbinado.
מרכיבים שתצטרך
סוכר Turbinado
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
7
מניחים את העוגה על תבנית אפייה ואופים על מדף התנור התחתון עד שהקרום הוא זהוב והמיצים מבעבעים בעובי דרך החריצים, 1 שעה, 20 דקות עד 1 שעה, 30 דקות. (מכסים את קצה הקרום בנייר כסף אם הוא מתבשל מהר מדי.)
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8
תן לעוגה להתקרר כ -3 שעות לפני ההגשה. צילום: סטיב ג ' ירלט