קושיקשה
מוכן ב55 דק.
מנות2
ציון בריאות5
מגזין

פאי בראנץ ' בצל

פאי בראנץ ' בצל
מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 16 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל של 395 קלוריות. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 2. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו חמאה, מלוחים, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה די גרוע. נסו ריבועי בראנץ ' בצל, בראנץ ' של יום ראשון: חביתת מנגולד ובצל, ו רעיון בראנץ', הדרך שלי-אני מזהה את בראנץ 'דה בראנץ' מא פאג'ון (מתכונים דומים).

הוראות

1
במחבת גדולה על אש בינונית מבשלים בצל בכף 1 חמאה למשך 8-10 דקות או עד להזהבה, תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מסירים מהאש.
3
בקערה קטנה מקציפים את הביצים, החלב, המלח והפלפל. מערבבים בצל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
יוצקים לתוך 7-ב משומן. צלחת עוגה.
5
מפזרים גבינה. ממיסים את החמאה שנותרה; זורקים עם פירורי קרקר.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוציםתוספת מוקצפת ואגוזי פקאן קצוצים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
6
מפזרים מעל גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
7
אופים בחום של 350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
8
תן לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.