פאי בראנץ ' בצל
מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 16 גרם חלבון, 26 גרם שומן, ובסך הכל של 395 קלוריות. המתכון הזה מכסה 15% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 2. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. גשו לסופר וקנו חמאה, מלוחים, חלב, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 35%. הציון הזה די גרוע. נסו ריבועי בראנץ ' בצל, בראנץ ' של יום ראשון: חביתת מנגולד ובצל, ו רעיון בראנץ', הדרך שלי-אני מזהה את בראנץ 'דה בראנץ' מא פאג'ון (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה על אש בינונית מבשלים בצל בכף 1 חמאה למשך 8-10 דקות או עד להזהבה, תוך ערבוב תדיר.
בקערה קטנה מקציפים את הביצים, החלב, המלח והפלפל. מערבבים בצל.
יוצקים לתוך 7-ב משומן. צלחת עוגה.
מפזרים גבינה. ממיסים את החמאה שנותרה; זורקים עם פירורי קרקר.
אופים בחום של 350 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שסכין המוחדרת ליד המרכז יוצאת נקייה.
תן לעמוד 5 דקות לפני החיתוך.