פאי דלעת צלחת עמוקה
, המתכון הזה מכסה 14% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. צופה בדמות שלך? למתכון הצמחוני הזה יש 487 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 30 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 12. זה יהיה להיט שלך חג ההודיה אירוע. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 45 דקות. גשו לסופר וקנו קמח, אבקת סוכר, ביצים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 38%. ציון זה לא כל כך גדול. נסו פאי דלעת צלחת עמוקה, פאי דלעת צלחת עמוקה עם קרום ג'ינג'רנאפ, ו מיני פשטידות דלעת עמוקות עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: 9 1/2-אינץ פאי פאן
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
לקרום: הכניסו קמח למעבד המזון, הוסיפו 6 כפות מי קרח, החמאה והמלח. דופק במעבד המזון עד שהתערובת דומה לארוחה גסה.
מוציאים ממעבד המזון ולשים עד לקבלת אור. עוטפים את הבצק ומצננים במקרר למשך 30 דקות לפחות.
מוציאים ומרדדים בצק כך שיתאים לתבנית.
מניחים משקולות פאי בתחתית ואופים 25 דקות.
מוציאים מהתנור ומאפשרים לקליפת העוגה להתקרר.
מניחים את הדלעת, הסוכר החום, הקינמון, הג ' ינג ' ר, אגוז המוסקט, הציפורן והמלח בקערת ערבוב גדולה ומערבבים עם מטרפה.
מוסיפים את החלב המאודה, המולסה והביצים; מערבבים במרץ עם המטרפה עד לקבלת תערובת חלקה.
יוצקים את המילוי לקליפת הפאי. מכסים את קצה הקרום בנייר אלומיניום.
אופים את הפשטידה על המדף המרכזי של התנור עד שהחלק העליון מבריק ומתייצב. הפאי מוגדר כאשר סכין מוכנס במרכז יוצא נקי, על 1 שעה.
לקצפת: מצננים את הקצפת למשך 15 עד 20 דקות.
מערבבים את הקצפת הצוננת והסוכר בקערה אותם מקציפים אותם יחד עם מערבל חשמלי עד שרואים פסגות יציבות, כמה דקות.
מוציאים את הפשטידה מהתנור ומסירים בזהירות את נייר הכסף. מצננים את הפשטידה על רשת.
מגישים את הפשטידה חמה, קרה או בטמפרטורת החדר עם כף קצפת.