קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות6
סוגי מאכליםקינוח
אירועיםחג ההודיה
מגזין

פאי דלעת קל

פאי דלעת קל
Easy Pumpkin Pie דורש כשעה מההתחלה ועד הסוף. לקינוח הזה יש 364 קלוריות , 7 גרם חלבון ו -17 גרם שומן למנה. מתאים ל-8 מנות. תמורת $1.2 למנה , מתכון זה מכסה 12% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש קצפת, ביצים, סוכר וסירופ מייפל. זה מושלם לחג ההודיה . עם ציון של 35% , המנה הזו לא כל כך מדהימה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: Easy Pumpkin Pie , Easy Pumpkin Pie ו- Easy Pumpkin Slab Pie .

הוראות

1
בקערה גדולה מקציפים את 10 המרכיבים הראשונים עד לקבלת מרקם חלק; יוצקים לקליפת בצק. מכסים את הקצוות בצורה רופפת בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
מאפה פאי נוסף, לא חובהמאפה פאי נוסף, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
2
אופים ב-400 מעלות למשך 10 דקות. להפחית את החום ל-350 מעלות; אופים 40-45 דקות יותר או עד שסכין הננעצת ליד המרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
3
הסר נייר כסף. מצננים על רשת.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
אם רוצים גזרות דקורטיביות, מגלגלים מאפה נוסף ל-1/8 אינץ'. עוֹבִי; לחתוך עם 1-in. עד 1-1/2 אינץ'. חותכי עוגיות בצורת עלים. בעזרת סכין חדה, חורצים את ורידי העלים בגזרות.
מרכיבים שתצטרך
לגזור עוגיותלגזור עוגיות
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות דקורטורסוכריות דקורטור
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
מניחים על תבנית לא משומנת.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
6
אופים ב-400 מעלות למשך 6-8 דקות או עד להזהבה.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
7
מוציאים לרשת לצינון. מסדרים סביב קצה הפאי.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
8
מקשטים בקצפת אם רוצים.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי

יין מומלץ: Vin Santo, מוסקטו, יין קרח

פאי דלעת עובד ממש טוב עם Vin Santo, Moscato ו-Ice Wine. וין סנטו הוא בדרך כלל מתוק עם תווים של תבליני אפייה ואגוזים, כך שהוא משתלב ממש טוב עם קינוחים מתובלים דלעת. גם מוסקטו מבעבע טוב יעבוד, ואם מתחשק לכם לפנק, יין קרח. אתה יכול לנסות את מיראסו מוסקטו. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
מיראסו מוסקטו
מיראסו מוסקטו
ניחוחות פרי עזים של פריחת תפוז, אפרסקים, אננס בשל והדרים מציפים את האף. טעמים טעימים של פירות טרופיים מתוקים, תפוזים מנדרינה ודבש.