פאי הרועים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-8 ומחירו 1 מנות.69 דולר למנה. מנה אחת מכילה 448 קלוריות, 18 גרם חלבון, ו 31 גרם שומן. אם יש לכם מלח כשר, מרק עוף, קמח וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. 352 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. מתכון זה אופייני למטבח הסקוטי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 65%. הציון הזה מוצק. נסו פאי רועה פליאו, פאי רועים הודו קרמי (המכונה גם שאריות חג ההודיה פאי רועים!), ו פאי באטרפינגר (מתכונים דומים).
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מקלפים את תפוחי האדמה וחותכים לקוביות בגודל 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
3
מניחים בסיר בינוני ומכסים במים קרים. מניחים על אש גבוהה, מכסים ומביאים לרתיחה. לאחר הרתיחה, חשפו, הורידו את האש כדי לשמור על רתיחה ובשלו עד שהם רכים ונמחצים בקלות בעזרת מלקחיים, בערך 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מלקחיים
4
מכניסים את החצי וחצי והחמאה לכלי בטוח למיקרוגל ומחממים במיקרוגל עד לחימום, כ-35 שניות.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
5
מסננים את תפוחי האדמה במסננת ואז חוזרים לסיר. מועכים את תפוחי האדמה ואז מוסיפים את החצי וחצי, החמאה, המלח והפלפל וממשיכים לרסק עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה את החלמון עד לאיחוד טוב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
חצי וחצי
תפוח אדמה
חמאה
חלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מסננת
מחבת רוטב
6
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנור
7
בזמן שתפוחי האדמה מתבשלים מכינים את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
8
מניחים את שמן הקנולה לתבנית מטגנת בגודל 12 אינץ ' ומניחים על אש בינונית גבוהה. לאחר שהשמן מנצנץ, מוסיפים את הבצל והגזר ומקפיצים רק עד שהם מתחילים לקבל צבע, כ -3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
גזר
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
9
מוסיפים את השום ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
שום
10
מוסיפים את הטלה, המלח והפלפל ומבשלים עד להשחמה ובישול, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
כבש
11
מפזרים את הבשר עם הקמח וזורקים לציפוי, ממשיכים לבשל עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרה
בשר
12
מוסיפים את רסק העגבניות, מרק העוף, ווסטרשייר, הרוזמרין, הטימין ומערבבים לאיחוד. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים לאט 10 עד 12 דקות או עד שהרוטב מסמיך מעט.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
מרק עוף
רסק עגבניות
רוזמרין
רוטב
טימין
13
מוסיפים את התירס והאפונה לתערובת הטלה ומורחים בצורה אחידה לתבנית אפייה מזכוכית בגודל 11 על 7 אינץ'. למעלה עם פירה, מתחיל סביב הקצוות כדי ליצור חותם כדי למנוע את התערובת מבעבע למעלה להחליק עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
מורחים
תירס
כבש
אפונה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
מרית
14
מניחים על תבנית חצי גיליון מרופדת על המדף האמצעי של התנור ואופים 25 דקות או סתם עד שתפוחי האדמה מתחילים להשחים.