לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פשטידת סיר עוף בודדת עם בצק עלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 62 גרם חלבון, 86 גרם שומן, ובסך הכל 1418 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 23 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. גשו לסופר וקנו שום, קמח, גבעולי סלרי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 87%, וזה יוצא דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פשטידות סיר עוף מבצק עלים אישי, פשטידות סיר בקר מבצק עלים אישי, ו פשטידות סיר בקר מבצק עלים אישי.
הוראות
1
מקם מתלה לתנור באמצע התנור ומחמם מראש ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1
מניחים 1 כף שמן צמחי למחבת ברזל יצוק בגודל 10 אינץ ' ומניחים על אש גבוהה עד שהיא מנצנצת.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את העוף, מתבלים בכפית 1 מלח ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהעוף כבר לא ורוד מבחוץ אך לא יבש, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מוציאים את העוף מהמחבת ומניחים בצד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מנמיכים את האש לבינונית ומחממים את כף השמן הצמחי שנותרה במחבת עד שהיא מנצנצת.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את הבצל, הפטריות, הגזר, הסלרי, השום, הנותרים 1 1/2 כפיות מלח, פלפל שחור, טימין מיובש וטרגון מיובש, ומערבבים לאיחוד. מבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהבצל מתרכך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טרגון מיובש
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
טימין מיובש
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
מוסיפים את החמאה וממיסים. מערבבים פנימה את הקמח ומבשלים 1 עד 2 דקות. מערבבים בהדרגה את מרק העוף והחלב. מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד. ממשיכים לבחוש עד שהרוטב מסמיך, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
7
מסירים את המחבת מהאש ומערבבים פנימה את האפונה, הטימין, הטרגון והעוף השמור. מכסים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות שיני שום
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1
שלב את קמח הלחם, קמח מלא ומלח בקערת ערבוב בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
2
מקום במקפיא במשך שעה 1.
3
מניחים את תערובת הקמח והחמאה בתלולית על משטח עבודה נקי. השתמש במגרד ספסל כדי לחתוך את החמאה לקמח עד שהתערובת פירורית וחתיכות החמאה בערך בגודל שקדים.
מרכיבים שתצטרך
( 23)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצק
4
מוסיפים את מי הקרח, 2 כפות בכל פעם, ומערבבים לבצק, בעזרת מגרד הספסל, עד שהוא בקושי מתחבר. לא להוסיף יותר מדי מים, זה יבוא יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצק
5
מעצבים למלבן ומכים בעזרת מערוך עד שהוא בערך בגודל של דף נייר מחברת, בערך 8 1/2 על 11 אינץ'.
השתמש במגרד הספסל כדי לקפל את הבצק לשליש, כמו אות. פאונד עם סיכה עד חתיכת הבצק הוא שוב בגודל של גיליון נייר מחברת לסובב 90 מעלות. חזור על הדפיקות, הקיפול והסיבוב 2 פעמים נוספות בסך הכל 4 סיבובים של הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוציאים את בצק העלים מהמקרר. מחלקים לשניים. מחזירים חצי למקרר.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עלים
4
מפזרים קלות קמח ומגלגלים לעובי 1/4 אינץ 'ובעזרת הרמקינים שלך כמדריך חותכים 2 עיגולים ברוחב 1/2 אינץ' מהשפה, בעזרת סכין חדה או חותך פיצה. חוזרים על הפעולה עם החצי השני של הבצק. מקררים עודפי בצק לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
מברישים כל סיבוב בצק בשטיפת ביצים ומניחים את הביצה שטופה כלפי מטה על החלק העליון של כל רמקין מלא.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
מברישים את החלק העליון של המאפה בשטיפת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
אופים במשך 15 דקות. מנמיכים את האש ל -400 מעלות צלזיוס ואופים עד שהקרום תפוח וחום זהוב והמילוי מבעבע, עוד 15 עד 20 דקות. מצננים על רשת 10 דקות לפני ההגשה.