קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

פאי סיר עוף אישי עם בצק עלים

פאי סיר עוף אישי עם בצק עלים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו פשטידת סיר עוף בודדת עם בצק עלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 62 גרם חלבון, 86 גרם שומן, ובסך הכל 1418 קלוריות. מתכון זה משמש 4. המתכון הזה מכסה %49 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 23 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. גשו לסופר וקנו שום, קמח, גבעולי סלרי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 3 שעות ו -40 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 87%, וזה יוצא דופן. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון פשטידות סיר עוף מבצק עלים אישי, פשטידות סיר בקר מבצק עלים אישי, ו פשטידות סיר בקר מבצק עלים אישי.

הוראות

1
מקם מתלה לתנור באמצע התנור ומחמם מראש ל 425 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1
מניחים 1 כף שמן צמחי למחבת ברזל יצוק בגודל 10 אינץ ' ומניחים על אש גבוהה עד שהיא מנצנצת.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים את העוף, מתבלים בכפית 1 מלח ומבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהעוף כבר לא ורוד מבחוץ אך לא יבש, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מוציאים את העוף מהמחבת ומניחים בצד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מנמיכים את האש לבינונית ומחממים את כף השמן הצמחי שנותרה במחבת עד שהיא מנצנצת.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
מוסיפים את הבצל, הפטריות, הגזר, הסלרי, השום, הנותרים 1 1/2 כפיות מלח, פלפל שחור, טימין מיובש וטרגון מיובש, ומערבבים לאיחוד. מבשלים תוך ערבוב מדי פעם עד שהבצל מתרכך, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טרגון מיובשטרגון מיובש
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
טימין מיובשטימין מיובש
טבעות פלפל אדום מתוק מתוקטבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערךצרור סלרי, פרוס (בערך
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
מוסיפים את החמאה וממיסים. מערבבים פנימה את הקמח ומבשלים 1 עד 2 דקות. מערבבים בהדרגה את מרק העוף והחלב. מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד. ממשיכים לבחוש עד שהרוטב מסמיך, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
7
מסירים את המחבת מהאש ומערבבים פנימה את האפונה, הטימין, הטרגון והעוף השמור. מכסים ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
1
שלב את קמח הלחם, קמח מלא ומלח בקערת ערבוב בינונית.
מרכיבים שתצטרך
קמח לחםקמח לחם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
2
מקום במקפיא במשך שעה 1.
3
מניחים את תערובת הקמח והחמאה בתלולית על משטח עבודה נקי. השתמש במגרד ספסל כדי לחתוך את החמאה לקמח עד שהתערובת פירורית וחתיכות החמאה בערך בגודל שקדים.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
4
מוסיפים את מי הקרח, 2 כפות בכל פעם, ומערבבים לבצק, בעזרת מגרד הספסל, עד שהוא בקושי מתחבר. לא להוסיף יותר מדי מים, זה יבוא יחד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
5
מעצבים למלבן ומכים בעזרת מערוך עד שהוא בערך בגודל של דף נייר מחברת, בערך 8 1/2 על 11 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
6
השתמש במגרד הספסל כדי לקפל את הבצק לשליש, כמו אות. פאונד עם סיכה עד חתיכת הבצק הוא שוב בגודל של גיליון נייר מחברת לסובב 90 מעלות. חזור על הדפיקות, הקיפול והסיבוב 2 פעמים נוספות בסך הכל 4 סיבובים של הבצק.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
מגרד בצקמגרד בצק
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
7
פאונד עם סיכה לקפל את הצדדים הקצרים של המלבן לכיוון המרכז, מלמעלה למטה, ולאחר מכן לקפל לשניים, כמו ספר. עוטפים בנייר קלף ומקררים במשך שעה 1.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס2 (8 אונקיות) אריזות BAKER'S Semi-Sweet Baking Chocolate, מומס
1
שלב את הביצה הטרופה והמים בכלי קטן והניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
לבניית הפשטידה: מחלקים את המילוי החם ל -4 רמקינים (16 אונקיות) ומניחים על תבנית חצי גיליון מרופדת בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
מוציאים את בצק העלים מהמקרר. מחלקים לשניים. מחזירים חצי למקרר.
מרכיבים שתצטרך
גליונות בצק עליםגליונות בצק עלים
4
מפזרים קלות קמח ומגלגלים לעובי 1/4 אינץ 'ובעזרת הרמקינים שלך כמדריך חותכים 2 עיגולים ברוחב 1/2 אינץ' מהשפה, בעזרת סכין חדה או חותך פיצה. חוזרים על הפעולה עם החצי השני של הבצק. מקררים עודפי בצק לשימוש אחר.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנותספרינקים צבעוניים, או נקודות קטנות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
מברישים כל סיבוב בצק בשטיפת ביצים ומניחים את הביצה שטופה כלפי מטה על החלק העליון של כל רמקין מלא.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
6
מברישים את החלק העליון של המאפה בשטיפת ביצים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
7
אופים במשך 15 דקות. מנמיכים את האש ל -400 מעלות צלזיוס ואופים עד שהקרום תפוח וחום זהוב והמילוי מבעבע, עוד 15 עד 20 דקות. מצננים על רשת 10 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
צנצנת שימור פטל ללא גרעיניםצנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור

מרכיבים

3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 אחוז חלב, טמפרטורת החדר2 אחוז חלב, טמפרטורת החדר1(יכול להיות או להרחיק)נקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח לחםקמח לחם283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה לא מלוחה, קוביות וקפואותחמאה לא מלוחה, קוביות וקפואות21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגזר, קלוף וחתוך לפרוסות בעובי 1/4 אינץגזר, קלוף וחתוך לפרוסות בעובי 1/4 אינץ21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרגבעולי סלרי, חתוכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץגבעולי סלרי, חתוכים לפרוסות בעובי 1/4 אינץ680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ירכי עוף ו/או חזה, עור ועצם מוסרים, חתוכים לקוביות בגודל 1/2 אינץירכי עוף ו/או חזה, עור ועצם מוסרים, חתוכים לקוביות בגודל 1/2 אינץ227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פטריות קרמיני, פרוסות בעובי 1/4 אינץפטריות קרמיני, פרוסות בעובי 1/4 אינץ1(יכול להיות או להרחיק)טרגון מיובשטרגון מיובש1(יכול להיות או להרחיק)טימין מיובשטימין מיובש1גדולביצה מוכהביצה מוכה85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה2ציפורןשום, טחוןשום, טחון12(חוֹרֶף)מי קרחמי קרח11 קילו קישואים,מלח כשר משובחמלח כשר משובח3(יכול להיות או להרחיק)מלח כשר, מחולקמלח כשר, מחולק4736 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמרק עוף דל נתרןמרק עוף דל נתרן227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)אפונה ירוקה קפואהאפונה ירוקה קפואה11 קילו קישואים,טרגון קצוץ טריטרגון קצוץ טרי11 קילו קישואים,טימין קצוץ טריטימין קצוץ טרי57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2(חוֹרֶף)שמן צמחי, מחולקשמן צמחי, מחולק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן57אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובהגרעיני חמנייה מלוחים נוספים, לא חובה1גדולבצל צהוב, קצוץבצל צהוב, קצוץ