פשטידת ספגטי הודו עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. , מתכון זה מכסה 16% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 6 מנות עם 256 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -6 גרם שומן כל אחת. אדם אחד שמח שהם ניסו את המתכון הזה. אם יש לכם חזה הודו טחון, זרעי שומר, רוטב עגבניות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון טוב של 49% . משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם פאי ספגטי טורקיה , פאי ספגטי טורקיה ופאי טורקיה וספגטי איטלקי .
הוראות
1
במחבת גדולה מבשלים את ההודו, הפלפל הירוק והבצל על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; לנקז. מערבבים את רוטב העגבניות, הבזיליקום, זרעי השומר והפלפל. להביא לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 20-30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס פלפל ירוק קצוץ, לא חובה
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
פירורי לחם, כמה חופנים
8 (U-12) שרימפס
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
1 בצל אדום, קוביות קטנות
20 פרוסות זוקיני דקות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
בינתיים מבשלים את הספגטי לפי הוראות האריזה; לנקז. מערבבים בקערה את הספגטי, תחליף הביצים, המרגרינה, גבינת הפרמזן ופתיתי הפטרוזיליה. יוצרים קרום ב-9 אינץ'. צלחת פאי מצופה בספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
תחליף ביצה
פטרוזיליה מיובשת
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
¼ כוס קמח גדושה
ספגטי
צנצנת שימור פטל ללא גרעינים
ציוד שתשתמש בו
פלפל ירוק או אדום מתוק קצוץ דק
3
מערבבים 1/4 כוס גבינת מוצרלה לתוך תערובת ההודו; כף לתוך קרום ספגטי. מכסים ואופים ב-350 מעלות למשך 30 דקות. חושפים ומפזרים את יתרת גבינת המוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה נא מגורר
ספגטי
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק