פאי צ'ילס רנלוס
פאי צ'ילי Rellenos דורש כ 1 שעה ו -30 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 437 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 31 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם שמנת, גבינת מונטריי ג'ק, חלב התאדה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: Chiles Anchos Rellenos de Queso (צ'ילי אנצ' ו מלא גבינה), ממולאים Poblano Chiles באורז לבן (Arroz Blanco con Chiles Rellenos de Queso), ו תבשיל צ'יילס דל שומן (צ' יילס) .
הוראות
מחממים תנור על הגדרת broiler. צ ' ילי צלוי תחת מטלית על גיליון עוגיות עד העור חום חרוך מכל הצדדים. מגניב עד שאתה מסוגל לגעת פלפלים, ואז לקלף את העור. לעשות חריץ בצד אחד של הפלפל, ולהסיר גזע וזרעים. להפחית את טמפרטורת התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
בשורה התחתונה של צלחת אפייה מרובע 11 אינץ 'עם צ' ילי.
שכבת גבינת מונטריי ג 'ק וגבינת צ' דר באופן שווה על פני צ ' ילי.
מורחים עוף מבושל על גבי גבינה. בקערה בינונית, באמצעות מקציף תיל, מערבבים קמח עם כמות קטנה של חלב שהתאדה עד שהוא יוצר משחה חלקה, ולאחר מכן לטאטא בחלב שנותר ושמנת חמוצה. הכה בביצים, אחד בכל פעם.
יוצקים באופן שווה על עוף.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות, או עד שמרכז העוגה הופך מוצק.
מורחים סלסה מעל, ואופים במשך 15 דקות. אפשר להתקרר 10 דקות לפני ההגשה.