קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות8
ציון בריאות16
מגזין

פאי רועים של איילים

פאי רועים של איילים
פאי רועי איילים עשוי להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון ללא גלוטן זה משרת 8 . מנה אחת מכילה 271 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 6 גרם שומן. מתכון זה מכלמתכונים יש 69 אוהדים. אם יש לך חמאה, בשר איילים טחון, תיבול ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין אותו. כמה אנשים באמת אהבו את המאכל האירופי הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גדול של 85%. נסו פאי רועים של איילים, פאי רועים של איילים, ו פאי רועה הודו שמנת(המכונה גם שאריות חג ההודיה פאי רועה!) עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מניחים תפוחי אדמה לסיר גדול ומכסים במים מומלחים. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה, מכסים ומבשלים עד שהם רכים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מסננים ומאפשרים לאדים להתייבש במשך דקה או שתיים, ואז מועכים במלח, פלפל, 2 כפות חמאה וחצי וחצי; מניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
פלפלפלפל
מלחמלח
3
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
4
בינתיים מערבבים יחד את בשר האיילים, התיבול האיטלקי, המלח והפלפל במחבת על אש בינונית-גבוהה עד שהם מתפוררים וכבר לא ורודים, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תיבול איטלקיתיבול איטלקי
איילאייל
פלפלפלפל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מורחים את בשר האיילים המבושל לצלחת פאי בגודל 9 אינץ ' ומחזירים את המחבת לכיריים על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
איילאייל
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
כירייםכיריים
6
מניחים את הבצל, הפטרניפ ואבקת השום במחבת, מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל, ומבשלים עד שהלפת מתרככת, כ -10 דקות. מערבבים פנימה את הירקות המעורבים ומבשלים 5 דקות נוספות, ואז מורחים בצלחת הפאי מעל האיילים. לבסוף, מורחים את הפירה באופן שווה מעל, ומברישים את החמאה המומסת על תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורביםירקות מעורבים
מלח ופלפלמלח ופלפל
אבקת שוםאבקת שום
תפוח אדמהתפוח אדמה
גזר לבןגזר לבן
חמאהחמאה
מורחיםמורחים
לפתלפת
בצלבצל
איילאייל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
אופים בתנור שחומם מראש עד שתפוחי האדמה מתחילים להזהיב, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמהתפוח אדמה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
מגישים חם.