פאי תפוחים אמריקאי
כל פאי התפוחים האמריקאי עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 370 קלוריות. והוא מספק כ 8 מנות . הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. אם יש לכם מלח, קינמון טחון, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . עם כפית ציון של 19% המנה הזאת לא משהו. נסו עוגת תפוחים סופגניות אפויות, עוגת תפוחים לחמניות קינמון, ו חטיפי עוגת חמאת תפוחים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
כדי להפוך את הקרום: בקערה גדולה, לערבב יחד 1 1/2 כוסות קמח, שמן, חלב, 1 1/2 כפיות סוכר ומלח עד מעורב באופן שווה. תערובת לטפוח לתוך מחבת פאי 9 אינץ', להפיץ את הבצק באופן שווה על הצדדים התחתון ומעלה. Crimp קצוות הבצק סביב המערכת.
מערבבים יחד 3/4 כוס סוכר, 3 כפות קמח, קינמון, ואגוז מוסקט.
מפזרים על תפוחים וזורקים למעיל.
מורחים באופן שווה בתוך קליפת עוגה בלתי-מוסווית.
כדי להפוך ציפוי: באמצעות חותך מאפה, לערבב יחד 1/2 כוס קמח, 1/2 כוס סוכר וחמאה עד מופץ באופן שווה ומתפורר במרקם.
שים עוגה בתנור על גיליון עוגיות כדי לתפוס את המיצים שעלולים לשפוך מעל.