מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. אם יש לכם כורכום טחון, פפריקה, קישואים וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 77%, המנה הזו טובה. מתכונים דומים: מחבת פאייה מיקסטה (פאייה עם פירות ים ובשר), פאלן בין היתר-פאלן אנטרה-אוטרס, ו רכיכה פאייה (פאייה דה מריסקו) מ ' ספרד.
הוראות
1
במחבת טפלון גדולה, הקפיצו בצל בשמן למשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
2
מוסיפים אורז ושום; לטגן 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
3
מוסיפים את תשעת המרכיבים הבאים; מערבבים היטב. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 25-30 דקות או עד שנוזל נספג והאורז רך.
מרכיבים שתצטרך
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
4
מערבבים פנימה את לבבות הארטישוק, העגבניות, האפונה והתירס; מחממים.
מרכיבים שתצטרך
ל-4 לימונים, מיץ, מחולקים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים