רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. וזה מצוין. נסו פאייה פירות ים עם תרד וארוגולה, מחבת פאייה Mixta (פאייה עם פירות ים ובשר), ו פאייה רכיכה (Paella De Marisco) מ 'ספרד (מתכונים דומים).
הוראות
1
בסיר גדול, בחום גבוה, מחממים את שמן הזית. כאשר הסיר חם, להוסיף טורקיה ועוף לטגן במהירות עד חום זהוב מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
עוף שלם
טורקיה כולה
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
תסיר את הבשר והשמורה. למחבת, להוסיף את הפלפלים, כוסברה ושום ולהפוך את החום בינוני גבוה. לבשל עד קרמל.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברה
פלפלים
שום
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
יוצקים את האורז לתוך המחבת ומעילים אותו עם התערובת.
מרכיבים שתצטרך
אורז
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
הוסף את 4 כוסות מים, בצל ירוק מנות של Sazon. מערבבים עד מעורבב היטב ולהפוך את החום גבוה עד שהאורז מתחיל לרתוח.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק
Sazon Completa
מים
אורז
5
מוסיפים את הבשר ומבשלים עד שהאורז מבושל דרך והתערובת מתחילה להתעבות מעט.
מרכיבים שתצטרך
אורז
6
הוסף עוד מים במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מים
7
בבלנדר, מניחים חלק מהתרד ב 1/2 כוס מים להתמזג היטב.
מרכיבים שתצטרך
תרד
מים
ציוד שתשתמש בו
בלנדר
8
הוסף יותר תרד כפי שהוא מעורבב ועוד מים, במידת הצורך. התערובת צריכה להיות מאוד ירוקה ועבה. כאשר האורז נעשה ממש לפני ההגשה להוסיף את מחית תרד ומערבבים היטב. מלח ופלפל, לפי הטעם. ממלאים 2 תבניות עגולות עם אורז, לטפוח מעט הפוך על מרכז כל צלחת כדי להפוך את התופים.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
תרד
מים
אורז
9
מניחים את הזיתים על קצות מקלות הלחם כדי להכין מקלות תיפוף ולכתוב הודעה על שולי הצלחת עם רסק עגבניות.