פאן עוף צלוי עם פרושוטו פריך ועגבניות
פאן עוף צלוי עם פרושוטו פריך & עגבניות דורש סביב 1 שעה מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 466 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 22 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-8 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, כיכר ג'בטה, שעועית קנליני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה די גרוע. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוף עם עגבניות צלויות עשבי תיבול ורוטב מחבת, עוף עם עגבניות צלויות עשבי תיבול ורוטב מחבת, ו עוף עם עגבניות צלויות עשבי תיבול ורוטב מחבת.
הוראות
מערבבים את החמאה בקערה עם חצי שום. קבל הכל בקערות או על צלחות מוכנות לקחת בחוץ. תדליק את הברבי.
מחממים פח חסון צלייה על מתלה ברבי, בשמן כדי לצפות את בסיס הפחים.
שכב prosciutto ו פריך משני הצדדים. תניח את זה בצד.
מתבלים את העוף והחום משני הצדדים בקופסת השימורים. מערבבים את שאר השום הקצוץ, ומוסיפים את העגבניות הקצוצות, המניה והאורגנו. מבשלים במשך 3 דקות, להפוך את השדיים מעל ומבשלים במשך 3 דקות נוספות.
טיפ בשעועית cannellini, להפוך את העוף מעל ומבשלים עוד 3 דקות, ואז להסתובב שוב ומבשלים במשך 3 דקות יותר. עכשיו תטעם את הרוטב ותוסיף קצת תיבול אם אתה חושב שזה נחוץ.
לקראת סוף בישול התרנגולות, טוסט ג ' בטה משני הצדדים על ברבי ייתכן שיהיה עליך לעשות זאת בקבוצות, בהתאם לגודל של ברבי שלך.
לזרוק את העגבניות ובזיליקום קצוץ לתערובת העוף.
תן לעגבניות להתרכך מעט, ולאחר מכן העליון עם פרושוטו פריך לפזר על עלי בזיליקום כולו.
מורחים את חמאת השום על הג ' בטה ומסדרים את צד החמאה סביב קצה העוף, או מניחים את קערת חמאת השום על השולחן לאורחים להפיץ את שלהם.
מגישים חם, עם סלט עלים מעורב.