פאנה קוטה
המתכון Panna קוטה יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו-15 דקות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 15 . מנה אחת מכילה 110 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לכם פירות יער, פולי-o גבינת ריקוטה מקורית, חצי וחצי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: מנגו פאנה קוטה, איך להכין מנגו צמחוני פאנה קוטה, Ghostly Panna Cottas עם רוטב מחריד (Panna קוטה עם רוטב חמוציות-כתום), ו פאנה קוטה.
הוראות
מפזרים ג ' לטין מעל 1/2 כוס חצי חצי בסיר בינוני; בואו לעמוד 5 דקות. או עד שהתרכך. מערבבים בסוכר, וניל שנותר חצי וחצי; לבשל על אש נמוכה עד ג ' לטין הוא מומס לחלוטין, ערבוב לעתים קרובות. (לא להרתיח.)
מניחים תערובת ג ' לטין לתוך בלנדר.
הוסף ריקוטה; תערובת עד חלקה.
יוצקים לתוך 8 (6-עוז.) כוסות רפרפת ריססו עם ספריי בישול. מקררים 2 שעות או עד המשרד.
מערבבים פירות יער בבלנדר עד חלקה; כפית על 8 צלחות קינוח. למעלה עם קינוחים unmolded.