קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות2
ציון בריאות76
מגזין

פאנוצ'וס (טוסטאדות מלאות שעועית שחורה)

פאנוצ'וס (טוסטאדות מלאות שעועית שחורה)
מתכון Panuchos (שעועית שחורה מלא Tostadas) מוכן בסביבות 2 שעות ו -30 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן וללא לקטוז אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה זו מכילה כ 111 גר' של חלבון, 81 גרם של שומן, וסך הכל 2194 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו להדביק achiote, חומץ מזוקק, שמן צמחי, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. נסו ביצים ושעועית שחורה Tostadas, שעועית שחורה, אבוקדו, ביצים Tostadas, ו שעועית שחורה רכה Tostadas (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל בינוני (350 עד 45
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
2
עם שטח שנותר ברור של פחם או מבער גז כבוי כדי להפוך אזור חום עקיף. בקערה בינונית, לשלב חומץ, achiote, שמן, ומלח; להוסיף עוף ולהפוך היטב מעיל. גריל על חום עקיף עם מכסה למטה, מפנה פעם אחת, עד עוף מבושל דרך, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
AnnattoAnnatto
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
בואו מגניב, ואז לגרוס בשר מעצמות. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4
בינתיים, לעשות panuchos: שעועית טהורה והנוזל שלהם במעבד מזון, הוספת מים במידת הצורך כך שהם מאוד שמנת. במחבת בינונית, לבשל בצל בשמן על חום בינוני עד הזהב, 5 דקות. מערבבים בשעועית ומבשלים עד מבעבע, 1 עד 2 דקות. שים בצד, מכוסה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
שלב מאסה ומלח בקערה, הוספת קצת מים (או קמח) במידת הצורך כך masa הוא גמיש אבל לא דביק. מחלקים ל -15 כדורים שווים, להגדיר על תבנית אפייה, ולכסות בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
מחממים מחבת בינונית כבדה או מחבת, עדיף ברזל יצוק, על חום בינוני עד חם. עבודה עם כדור מסא 1 בכל פעם, קו עיתונות טורטייה עם חתיכת פלסטיק כבדה (שקית מקפיא לחתוך במחצית עובד היטב). מרכז כדור מאסה על גבי ולכסות עם חתיכת פלסטיק אחרת. לחץ טורטייה ל 4 עד 5 ב. רחב.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
לקלף פלסטיק טורטייה (אם מקלות טורטייה, אבק עם קצת קמח reroll) ולשים טורטייה על מחבת חמה. כאשר הצד התחתון כבר לא מקלות והוא מנוקד קלות, על 1 דקה, להעיף ולבשל 1 דקה בצד השני. הפוך שוב עם מגבת מטבח נקייה מקופלת, לחץ בחוזקה טורטייה בכל רחבי (זה עוזר לו לנשוף). מבשלים עד שהוא מתנפח ואת החלק התחתון הוא זהב אור, 15 עד 30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
להעביר טורטייה למשטח עבודה.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
9
חתוך טורטיה חמה בזהירות 1/2 ב. מקצה לעשות פתיחה על 2 ב. ארוך. בלי לקרוע טורטייה, להחליק מרית מתכת קטנה בפנים כדי ליצור כיס.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
10
בואו מגניב. חזור על שלבים 4, 5 ו -6 עבור כל טורטייה.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
11
פתח את הכיס של טורטייה מקורר עם האצבע שלך, לסחוט בעדינות להחזיק אותו פתוח, ולמרוח כף מעוגלת של שעועית בפנים. טפיחה למעלה של טורטייה עם האצבעות שלך כדי להפיץ שעועית. מלא כל פנוצ ' ו באותה צורה.
מרכיבים שתצטרך
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
12
הפוך תוספות: בקערה, לשלב 1/4 כוס מים, חומץ, מלח, ובצל. צמרמורת עד שימוש. דק לחתוך חסה לחתוך 15 פרוסות דקות כל אחד עגבניות ואבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
13
מחממים תנור ל-250 ומכניסים לתוכו תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
14
מחממים מחבת גדולה, עדיף ברזל יצוק, על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
15
הוסף 2 כפות. שמן ושכבה אחת של פנוצ ' ו. מבשלים עד הזהב, פונה פעם אחת, 3 עד 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
16
להעביר panuchos למחבת בתנור. חזור לבשל panuchos הנותרים, הוספת שמן יותר לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
17
מסננים בצל ומרכיבים פנוצ ' ו: מניחים אותם על מגש ומגישים עם חסה, עוף, בצל, עגבניות ואבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
18
מגישים רוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
19
* מצא מושק מושך, להדביק אכיוטה אדמדם, קרקע מ זרעי annatto, בחנויות מכולת לטינו; תוכלו גם למצוא מאסה מוכן שם. או, במקום מאסה מוכן, תחליף 2 כוסות מאסה הרינה בשילוב עם 1 1/3 כוסות מים.
מרכיבים שתצטרך
הדבק Annattoהדבק Annatto
זרעיםזרעים
(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן

מרכיבים

4(יכול להיות או להרחיק)הדבק אכיוטההדבק אכיוטה1קטןאבוקדו מוצק-בשליםאבוקדו מוצק-בשלים425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)יכול שעועית שחורה, מנוקז, עם נוזל שמורותיכול שעועית שחורה, מנוקז, עם נוזל שמורות2ריבס, קצוץ טרי או קפואעוףעוף454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עצם בשד עוף עור חציעצם בשד עוף עור חצי2ריבס, קצוץ טרי או קפוארוטב Habanero (או חנות-קנה)רוטב Habanero (או חנות-קנה)0(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2עליםעלים ירוקים חסהעלים ירוקים חסה567אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/3 כוסות מוכן מאסה עבור טורטיות* (לא מאסה עבור tamales)1/3 כוסות מוכן מאסה עבור טורטיות* (לא מאסה עבור tamales)1עגבניות שזיףעגבניות שזיף11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל אדום, פרוס דק לטבעותבצל אדום, פרוס דק לטבעות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2(יכול להיות או להרחיק)2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות3(חוֹרֶף)אודות שמן צמחיאודות שמן צמחי596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל צהוב טחוןבצל צהוב טחון2ריבס, קצוץ טרי או קפואPANUCHOSPANUCHOS2ריבס, קצוץ טרי או קפואתוספות והרכבהתוספות והרכבה

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות יין פינו נואר אורגני סטולץ. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
פינו נואר אורגני של סטולץ
פינו נואר אורגני של סטולץ
הפינו הזה מראה היטב את צבעו העשיר והארומה הפרחונית של נקיק קולומביה האורגני פינו נואר (Pinot noir). הכל כדי שהיין הזה יקבל שנים של הזדקנות או ישתכר במקום.