פארו ואורן אגוז Tabbouleh
המתכון פארו ואורן אגוז Tabbouleh יכול לספק הכמיהה המזרח התיכון שלך בסביבות 45 דקות. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 371 קלוריות. מתכון טבעוני זה מגיש 4 . אם יש לכם פטרוזיליה, מיץ לימון, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמו מנות ראשונות במחיר סביר. נסו אגנולוטי עם ברוקולי קלוי ותרד ברוטב אגוזים בחמאה, סלט פארו טאבולה, ו סלט פארו עם גבינה כחולה, צנוברים ועגבניות (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. לבשל farro כפי שהורה על החבילה; להפריש. חצי עגבניות. לגרוף החוצה ולהשליך בשר פנימי וזרעים.
חותכים עגבניות לחתיכות 1/4 אינץ ' ומניחים בקערה. לקלף מלפפון, חצי לאורכו לגרוף את מרכז מוזנח.
חותכים מלפפון ל ¼ אינץ חתיכות; להוסיף עגבניות.
מוסיפים שום ובצל. צנוברים טוסט על תבנית אפייה בתנור עד מעט השחמה, על 6 דקות.
מוסיפים פארו מקורר, חומוס, שמן, מיץ לימון, פטרוזיליה jalapeño; מערבבים לשלב. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים שוב. להשרות בטמפרטורת החדר כ -20 דקות לפני ההגשה.