קושימומחה
מוכן ב5 שעות, 10 דק.
מנות15
ציון בריאות80
מגזין

פג'יטות עוף ובשר בקר

פג'יטות עוף ובשר בקר
פג'יטות עוף ובשר בקר עשויות להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מכין 15 מנות עם 896 קלוריות, 67 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %58 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזאת. לכו לחנות ואספו כוסברה, מיץ ליים, אבקת צ'ילי ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 5 שעות ו -10 דקות. עם כפית ציון 92%, המנה הזו סופר. נסו פג'יטות בקר או עוף, פג'יטות בקר או עוף, ו פג'יטות עוף ובשר בקר פונזו עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
למרינדה: בבלנדר שלבו את שמן הזית, אבקת הצ ' ילי, ווסטרשייר, כמון, פתיתי פלפל אדום, שום ומיץ ליים. לאחר מכן מוסיפים את הסוכר, המלח והפלפל ומערבבים את המרינדה עד שהיא משולבת וחלקה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
מניחים את העוף והבקר בכלי אפייה נפרדים של 2 ליטר או בשקיות אחסון פלסטיק גדולות הניתנות לסגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
2
יוצקים את המרינדה על העוף והבקר ומשפשפים את המרינדה על כל הבשר. תן את הידיים לשטוף טוב, ולאחר מכן לכסות את הכלים עם עטיפת פלסטיק ולתת להם למרינדה במקרר במשך 4 עד 6 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
3
לפיקו דה גאלו: קוצצים את העגבניות, הג ' לפנוס והבצל לקוביות קטנות מאוד. (השאר את הזרעים בג ' לפנוס שלך לפיקו חם יותר. התאם את כמות הג ' לפנוס לטמפרטורה המועדפת עליך.) לאחר מכן, קוצצים חבורה של כוסברה בגודל נחמד. פשוט הסר וזורק את הגבעולים הארוכים ללא עלים לפני הקיצוץ. אין צורך להסיר את העלים מן הגבעולים לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
Pico De GalloPico De Gallo
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
4
מניחים את כל המרכיבים הללו יחד בקערה ומעניקים לה ערבוב טוב. לסחוט את המיץ של חצי סיד לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
מוסיפים מלח לפי הטעם ומערבבים שוב.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
6
לירקות הפג ' יטה: זורקים את הבצל והפלפלים לקערה וזורקים עם שמן הזית ומעט מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אטריות ריגטוני מיובשותאטריות ריגטוני מיובשות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
כשהוא מוכן לבישול, חממו את הגריל לחום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
8
מבשלים את העוף משני הצדדים עד לבישול מלא (או לטמפרטורה פנימית של 165 מעלות פרנהייט), כ -4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
9
מוציאים אותו לפלטה למנוחה של 5 עד 10 דקות.
10
צולים את הבקר משני הצדדים עד לבישול מלא, כ -5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
11
מוציאים אותו לפלטה למנוחה של 5 עד 10 דקות.
12
טיפו את ירקות הפג ' יטה לסלסלת גריל וצלו עד לבישול, זורקים מדי פעם, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
13
כדי להרכיב את הכל: ערמו את הירקות על מגש. פורסים את העוף והבקר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
14
לפיקסינים: עוטפים את הטורטיות בנייר כסף ומחממים על הגריל.
מרכיבים שתצטרך
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
15
מגישים את העוף, הבקר והירקות עם הטורטיות החמות, שעועית הפיאסטה, הגבינה המגוררת, השמנת החמוצה, טריזי הליים ופיקו דה גאלו.
מרכיבים שתצטרך
Pico De GalloPico De Gallo
סיד טריזסיד טריז
צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק
4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר4 טורטיות קמח (6 אינץ'), טמפרטורת החדר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'1 צלי כתף חזיר ללא עצמות (2 עד 2-1/2 פאונד), קצוץ וחתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
16
מניחים את השעועית בקערה גדולה ומכסים אותם במים קרים. הניחו אותם בצד ותנו להם להשרות במשך 5 עד 6 שעות או למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
17
מסננים ושוטפים את השעועית ואז מניחים אותם בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
18
מוסיפים את השום, הפלפלים הירוקים, הכתומים והאדומים ואת הבצל. מכסים אותם בכסנטימטר מים, ואז מוסיפים את הוק חזיר או בייקון. לאחר מכן מוסיפים את אבקת הצ ' ילי, הכמון, המלח והפלפל. מערבבים לשלב, ולאחר מכן להביא את התערובת לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים את השעועית עד שהם רכים, כ 2 שעות. בדוק את מפלס הנוזל בערך באמצע תהליך הבישול; אם אתה מעדיף שהשעועית תהיה פחות מרקית, אתה יכול לצקת כשליש מנוזל הבישול.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף
חבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטהחבילה אחת (10 אונקיות) אפונת צרורות, מופשרת או קופסה אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
מלח דק, לשולי הכוסותמלח דק, לשולי הכוסות
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
¼ כפית אורגנו¼ כפית אורגנו
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות11 קילו קישואים,3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)גבינת צ'דר מגורדתגבינת צ'דר מגורדת59אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף1 כפית אורגנו מיובש, ועוד לזילוף907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית פינטו מיובשתשעועית פינטו מיובשת30טורטיות קמחטורטיות קמח1חבורהכוסברה טרייהכוסברה טרייה3ציפורןשום, טחוןשום, טחון6ציפורןשום, טחוןשום, טחון1פלפל ירוק, זרע ופרוס לרצועותפלפל ירוק, זרע ופרוס לרצועות2פלפלים ירוקים, זרעים וקוביותפלפלים ירוקים, זרעים וקוביות1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)כמון טחוןכמון טחון11 קילו קישואים,כמון טחוןכמון טחון1hock חזיר (או 6 פרוסות בייקון עבה לחתוך, לחתוך לחתיכות)hock חזיר (או 6 פרוסות בייקון עבה לחתוך, לחתוך לחתיכות)3פלפלים חלפיניופלפלים חלפיניו3מיץ לייםמיץ ליים11 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ5לימונים, פרוסים לטריזיםלימונים, פרוסים לטריזים1086 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות1larges(או 1 קטן) בצל(או 1 קטן) בצל1בצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, חצוי ופרוסבצל, חצוי ופרוס1פלפל כתום כתום, זרע ופרוס לרצועותפלפל כתום כתום, זרע ופרוס לרצועות2פלפלים כתומים, זרע וקוביותפלפלים כתומים, זרע וקוביות5שזיף (רומא) עגבניותשזיף (רומא) עגבניות1פלפל אדום, זרע ופרוס לרצועותפלפל אדום, זרע ופרוס לרצועות2פלפלים אדומים, זרע וקוביותפלפלים אדומים, זרע וקוביות1(יכול להיות או להרחיק)שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות11 קילו קישואים,1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים15ריבס, קצוץ טרי או קפואמלחמלח15ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1kgsחזה עוף ללא עצמות, ללא עורחזה עוף ללא עצמות, ללא עור1kgsגבינת צ'דר, מגוררת, לציפויגבינת צ'דר, מגוררת, לציפוי227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)צ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוקצ'יפס חמאה ושבבי שוקולד חצי מתוק1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק3(חוֹרֶף)רוטב ווסטרשייררוטב ווסטרשייר1פלפל צהוב, זרע ופרוס לרצועותפלפל צהוב, זרע ופרוס לרצועות

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פאג ' יטאס עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג ורוז פאלם נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. יין אחד שתוכלו לנסות הוא סג ' סיו רוקפיל זינפנדל. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ 44 דולר.
סגסיו רוקפייל זינפנדל
סגסיו רוקפייל זינפנדל
לזינפנדל ערימת הסלעים יש ניחוחות של קופסת תבלינים ופירות אדומים עם טעמים עזים של דומדמניות, תפוח מסוכר ותמצית ברירי של זינפנדל. ליין יש גם כניסה רכה עם חומציות ממוקדת וגימור ארוך במיוחד.