מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פלפל, שפמנון, ארוך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו שפמנון מטוגן, שפמנון מטוגן, ו שפמנון מטוגן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מערבבים את כל מרכיבי סלט הכרוב בקערה בינונית, מכסים ומקררים. מקציפים ביצה בצלחת רדודה. מחממים תנור ל 375 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
שלב קמח תירס, מלח קאיין בצלחת רדודה, ולאחר מכן לטבול כל פילה שפמנון בביצה ומעיל ביסודיות בתערובת קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
פילה שפמנון
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
חום על 1/2 אינץ ' של שמן על חום בינוני במחבת כבדה (ברזל יצוק עובד הכי טוב) ופילה ומטגנים בכל צד במשך 5-7 דקות או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
ניקוז על מגבות נייר. טוסט קל את הלחם ישירות על המדפים בתנור במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
הסר לחם מהתנור, לאפשר להתקרר מעט, ולאחר מכן להרכיב כל כריך כדלקמן: שפמנון, חסה, עגבניות, סלט כרוב, חמוצים. פרוסת כריכים לשניים ומגישים עם פרוסת לימון בצד.
שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.