קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות83
מגזין

פו בוי שפמנון מטוגן

פו בוי שפמנון מטוגן
מתכון זה אופייני למטבח קריאולי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פלפל, שפמנון, ארוך, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד מלח גס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד גולמי בריא כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, נסו שפמנון מטוגן, שפמנון מטוגן, ו שפמנון מטוגן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את כל מרכיבי סלט הכרוב בקערה בינונית, מכסים ומקררים. מקציפים ביצה בצלחת רדודה. מחממים תנור ל 375 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
שלב קמח תירס, מלח קאיין בצלחת רדודה, ולאחר מכן לטבול כל פילה שפמנון בביצה ומעיל ביסודיות בתערובת קמח תירס.
מרכיבים שתצטרך
פילה שפמנוןפילה שפמנון
בזיליקום טרי פרוס דק לא חובהבזיליקום טרי פרוס דק לא חובה
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
3
חום על 1/2 אינץ ' של שמן על חום בינוני במחבת כבדה (ברזל יצוק עובד הכי טוב) ופילה ומטגנים בכל צד במשך 5-7 דקות או עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
4
ניקוז על מגבות נייר. טוסט קל את הלחם ישירות על המדפים בתנור במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
5
הסר לחם מהתנור, לאפשר להתקרר מעט, ולאחר מכן להרכיב כל כריך כדלקמן: שפמנון, חסה, עגבניות, סלט כרוב, חמוצים. פרוסת כריכים לשניים ומגישים עם פרוסת לימון בצד.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
שפמנוןשפמנון
1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים1-1/2 כוסות פלפלים אדומים קצוצים
חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'חסה עלה אדום, חתוכה לקוביות בגודל 2 אינץ'
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

שפמנון עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.