פודינג אגסים: בודינו די פרה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התוספות שלך. מתכון זה מכין 6 מנות עם 246 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 8 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 8% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו חמאה, פירורי לחם, קינמון הקרקע, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 22%. הציון הזה די גרוע. נסו אגס פלאן (פלאן דה פרה), קסדילה אגס (קסדילה דה פרה), ו פודינג ריקוטה: בודינו די ריקוטה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 400 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מקציפים את החלמונים עם הסוכר והקינמון, ואז מקפלים פנימה את האגסים המגוררים וגרידת הלימון.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
יכול דיאט קרם סודה
4 כפיות אגוזי מלך קצוצים
ליקוריץ צהוב וירוק
זנים של פטריות
3
מקציפים את החלבונים לפסגות נוקשות, ומקפלים אותם לתערובת הפירות. חמאה תבנית פודינג או תבנית קיש ומפזרים פירורי לחם. הופכים את תערובת הפירות לתבנית ומיישרים בעזרת מרית.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) שעועית ירוקה טרייה, קצוצה
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ליקר ליצ'י (מומלץ: מותג סוהו)
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מניחים את התבנית באמבט מים ואופים 20 דקות, ומגישים קריר או קר.