פודינג אורז יסמין חם עם פסיפלורה
פודינג אורז יסמין חם עם פסיפלורה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 401 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 21 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך צימוקים, סוכר, קליפת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Puddings ספל תה פסיפלורה, סלמון עם תשוקה חמה-ויניגרט פירות, ו אורז קוקוס דביק, מנגו ופסיפלורה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים צימוקים ורום בקערה קטנה.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר בעת הכנת פודינג.
שלב חלב דל שומן ו 4 מרכיבים הבאים בסיר בינוני כבד. לגרד זרעים שעועית וניל; להוסיף שעועית. להביא לרתיחה; להסיר מהחום. אפשר תלול חשוף 1 שעה. מסננים מרק קוקוס.
יש לשטוף אורז בקערה בינונית של מים קרים.
ניקוז. חזור 2 פעמים נוספות. לבשל 1 מרק קוקוס כוס אורז בסיר בינוני כבד על חום בינוני גבוה עד כמעט כל הנוזל נספג, ערבוב כל הזמן, על 3 דקות.
מוסיפים את מרק הקוקוס שנותר; מבשלים על אש נמוכה עד שהאורז רך, מתערבב לעתים קרובות, כ-13 דקות.
הסר מהחום. מערבבים ב 6 כפות סוכר (תערובת תהיה עבה).
העברה לקערה גדולה; מגניב.
קצפת בקערה בינונית עד השמנת מחזיקה פסגות. מקפלים חצי שמנת מוקצפת לאורז מקורר.
מסננים צימוקים. מערבבים צימוקים וקליפות ליים לאורז. מקפלים הנותרים קצפת. מחלקים תערובת בין שמונה 3/4-כוס ramekins או כוסות פודינג.
מפזרים 1/2 כף סוכר על כל פודינג.
מניחים פודינג על גיליון אפייה rimmed. מטגנים עד הסוכר caramelizes, צופה מקרוב כדי למנוע שריפה, על 3 דקות. כפית פסיפלורה מעל פודינג.