קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

פודינג דלעת מאודה עם רוטב רום טנסי קשה זרעי דלעת שבירים

פודינג דלעת מאודה עם רוטב רום טנסי קשה זרעי דלעת שבירים
המתכון מאודה דלעת Puddings עם רוטב קשה טנסי רום זרע דלעת שביר יכול לספק את השתוקקות הדרומית שלך בערך 3 שעות ו-5 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 814 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח כשר, ביצים, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו זרעי דלעת שבירים, זרעי דלעת שבירים, ו זרעי דלעת קינמון פריכים (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין את puddings, מחממים את התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מברישים את החלק הפנימי של שש כוסות רפרפת חסינת חום 6-אונקיה או ramekins עם חמאה מומסת. הפוך את הכוסות פודינג על תבנית אפייה לקרר עד ערכות החמאה.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
בקערה בינונית, לטאטא יחד את הקמח, סודה לשתיה, מלח, קינמון, אגוז מוסקט וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
סודה לשתייהסודה לשתייה
כוסברה.כוסברה.
קינמוןקינמון
מוסקטמוסקט
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה (או בקערה גדולה עם מערבל כף יד), להכות את 8 כפות חמאה ואת קנה הסוכר במהירות גבוהה עד התערובת היא קלה ורכה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
קערהקערה
5
מוסיפים את הביצים אחד בכל פעם, ואחריו החלמון והוניל, מכים היטב מגרדים את הצד של הקערה עם מרית גומי לאחר כל תוספת. מקציפים את מחית הדלעת ומגרדים את הקערה.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומרדלעת משומר
ונילוניל
ביצהביצה
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
קערהקערה
6
מוסיפים את תערובת הקמח בשלישים, לסירוגין עם חלב החמאה, להכות בכל פעם רק עד הבלילה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
חלב-חמאהחלב-חמאה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
7
השתמש כף גלידה או כף גדולה כדי לחלק בזהירות את הבלילה בין כוסות פודינג, דואג לשמור על החישוקים נקיים. הקש בעדינות על כל כוס כדי להסיר כל בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
גלידהגלידה
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
סקופ גלידהסקופ גלידה
8
בתבנית אפייה lidded או תנור הולנדי גדול מספיק כדי להחזיק את כוסות פודינג עם לפחות 1/2 אינץ ' של מקום ביניהם, מניחים מגבת מטבח מקופלת (להחזיק את הכוסות יציב). סדר את חביצת כוסות בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
ציוד שתשתמש בו
מגבות מטבחמגבות מטבח
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנור הולנדיתנור הולנדי
9
יוצקים מספיק מי ברז חמים מאוד לתוך צלחת האפייה לבוא באמצע הדרך את הצדדים של הכוסות. מכסים את צלחת האפייה בחוזקה עם המכסה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
אופים עד שקיסם מוכנס לתוך מרכז הפודינג יוצא נקי ואת הקפיצים העליונים בחזרה כאשר נלחץ בעדינות, 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
11
הסר את המכסה ותן לפודינג להתקרר באמבט המים למשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
12
בינתיים, להכין את הרוטב הקשה. בקערה בינונית, להכות את החמאה עם מיקסר חשמלי מוגדר במהירות גבוהה עד רכות. צמצם את המהירות לנמוך והוסף את הסוכר של הממתקים. כאשר הסוכר משולב, להגדיל את המהירות גבוהה, להכות עד התערובת היא קלה ורכה.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
חמאהחמאה
רוטברוטב
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
13
מקפלים את אגוז מוסקט ורום עם מרית גומי; אתה צריך בערך 1/2 כוס. השתמש בתוך 1 שעה או להעביר קערה, כיסוי, להכניס למקרר עד 1 שבוע. אפשר לרוטב להגיע לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מוסקטמוסקט
רוטברוטב
רוםרום
ציוד שתשתמש בו
מריתמרית
קערהקערה
14
פודינג יכול להיות מוגש חם או בטמפרטורת החדר. אם מגישים ישירות בכוסות פודינג, לשרת בבת אחת או לתת מגניב על מתלה חוט. אם unmolding, כדי לשרת את puddings חם ברגע שהם יוצאים מהמים, להפעיל סכין דק סביב החלק הפנימי של כל ramekin כדי לשחרר את puddings, ואז להתהפך צלחת הגשה. כדי לשרת בטמפרטורת החדר, מניחים את ramekins על מתלה תיל עד puddings מגניב לפני היפוך אותם על צלחות הגשה. למעלה כל מנה עם כ 1 כף של הרוטב הקשה ושבר גדול של שביר.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
רוטברוטב
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סכיןסכין
15
בנדיבות חמאה גיליון אפייה rimmed או קו זה עם מחצלת אפיית סיליקון. במחבת גדולה, לבשל את זרעי דלעת על חום בינוני, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם קלויים קלות, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבתמחבת
16
מעבירים לצלחת כדי להתקרר.
17
בסיר גדול, כבד, עמוק, לשלב את קנה הסוכר, סירופ תירס, 1/4 כוס מים, ו 2 כפות חמאה. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב עם כף עץ ארוכה מטופלים עד הסוכר מתמוסס. להגדיל את החום בינוני גבוה, ולהביא את התערובת לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
סוכרסוכר
סירופ תירססירופ תירס
חמאהחמאה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבת רוטבמחבת רוטב
18
בואו להרתיח את התערובת מבלי לערבב עד שהוא הופך ענבר עמוק, 8 עד 12 דקות.
19
הסר את המחבת מהחום ומערבבים בזהירות את סודה לשתיה, וניל ומלח. התערובת תהיה בועה במרץ ולהרחיב במחבת. מיד מערבבים את זרעי הדלעת ויוצקים על גיליון האפייה מוכן. השתמשו במרית חסינת חום כדי להפיץ בעדינות אך במהירות את השברירי לשכבה דקה, אפילו.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
סודה לשתייהסודה לשתייה
ונילוניל
מורחיםמורחים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מריתמרית
מחבתמחבת
20
תנו לשברירי להתקרר לטמפרטורת החדר. הפעל מרית קיזוז תחת שביר כדי לעזור לשחרר אותו, או בעדינות לסובב את המחבת. שבור את השברים לרסיסים. לאחסן במיכל אטום בטמפרטורת החדר עד 2 שבועות.
ציוד שתשתמש בו
מרית אופסטמרית אופסט
מחבתמחבת

מרכיבים

1(יכול להיות או להרחיק)על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים11 קילו קישואים,על הסוכר של קונדיטוריםעל הסוכר של קונדיטורים2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)85אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סוכר 3/4 כוסות ממתקיםסוכר 3/4 כוסות ממתקים3(חוֹרֶף)סירופ תירס קלסירופ תירס קל1גדולזנים של פטריותזנים של פטריות2largesביציםביצים213אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/2 כוסות קמח לכל המטרה1/2 כוסות קמח לכל המטרה11 קילו קישואים,קינמון טחוןקינמון טחון0(יכול להיות או להרחיק)כוסברה טחונהnameכוסברה טחונהname1(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד11 קילו קישואים,תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד198אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קנה סוכר טבעי כוסקנה סוכר טבעי כוס248אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)1/4 כוסות סוכר קנה טבעי1/4 כוסות סוכר קנה טבעי1(יכול להיות או להרחיק)אגוז מוסקט מגורד טריאגוז מוסקט מגורד טרי1צביטהקורט אגוז מוסקט מגורד טריקורט אגוז מוסקט מגורד טרי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקמחית דלעתמחית דלעת142אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)זרעי דלעת מגופיםזרעי דלעת מגופים2(יכול להיות או להרחיק)הרום המשובח של פריצ'רדהרום המשובח של פריצ'רד2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח, נמס, בתוספת 8 כפות (1 מקל) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, נמס, בתוספת 8 כפות (1 מקל) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר2(חוֹרֶף)חמאה ללא מלח, ועוד עבור תבנית האפייהחמאה ללא מלח, ועוד עבור תבנית האפייה4(חוֹרֶף)(1/2 מקל) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר(1/2 מקל) חמאה ללא מלח, בטמפרטורת החדר1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס2(יכול להיות או להרחיק)6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס6 אונקיות שוקולד לא ממותק איכותי, קצוץ גס

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא אחוזת Gunderloch ריזלינג יבש. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.
Gunderloch Estate ריזלינג יבש
Gunderloch Estate ריזלינג יבש