פודינג חג המולד של Chocoholic עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 717 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 50 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. אם יש לך ביצים, חמאה, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-177 היו אומרים שזה פגע במקום. זה מושלם עבור חג המולד. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. וזה לא כזה אדיר. מתכונים דומים: מאפינס Chocoholic, בראוני של Chocoholic, ו וידוי של שוקוהוליסט.
הוראות
1
תנור חום ל 200C / מאוורר 180c / גז
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
חמאה 22 x 31cm או פח גליל שוויצרי דומה, ולאחר מכן קו עם נייר אפייה חמאה. עצה ב 1 כף קקאו, להפוך את הפח עד שלה מצופה באופן שווה, ולאחר מכן הקש על כל עודף.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
דראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
(כגון Chocodrops)
3
עבור הספוג, להכות את הביצים וסוכר עם מקצף חשמלי במשך 7 דקות, או עד עבה מספיק כדי להחזיק שביל. מקפלים בקמח וקקאו, ואז מערבלים בחמאה ומקפלים פנימה. עצה לתוך הפח, אופים במשך 10 דקות עד רק המשרד, ואז מגניב תחת מגבת תה נקי.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
תה
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
עבור המוס, להכות את חלמוני הביצה עם הסוכר עד עבה וחיוור. ממיסים את השוקולד ומקציפים באופן רופף את הקרם עד שהוא פשוט מחזיק את צורתו. במהירות להכות חצי השמנת ואת כל השוקולד לתוך תערובת הביצה, ולאחר מכן לקפל בעדינות את שאר השמנת.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
זנים של פטריות
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוק
(קיבלר)
5
להקציף את החלבונים ביצה עד ברכות לשיא, ואז לקפל פנימה
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ותותים טריים פרוסים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
6
גריז 1.4 ליטר/2 אגן ליטר עם קצת שמן. קו עם סרט נצמדות, נותן לו לבלוט. כדי לבנות את הפודינג, לחתוך מעגל של ספוג כדי להתאים את החלק התחתון של האגן והכניס אותו.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
7
חותכים שבעה מלבנים משופע על 10 ס " מ ארוך מהספוג ולהתאים אותם בחוזקה סביב הקערה.
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
8
מפזרים את רוב הקפה ואת תמהיל טיה מריה. ממלאים את הקערה בחצי הדרך עם מוס אז, באמצעות מה שנשאר של הספוג, העליון מוס עם מעגל נוח של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 אונקיות. רום בטעם קוקוס מאליבו
תוספת קצפת ופירורי רקיק שוקולד, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
9
מפזרים עם תערובת קפה הנותרים. כפית בשאר המוס, ולאחר מכן לכסות עם סרט להיאחז התלויים. צ ' יל לפחות 4 שעות עד המשרד (באופן אידיאלי לילה), ולאחר מכן להפעיל על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
גרגירי קפה נוספים, מרוסקים
10
לציפוי, לחמם את כל החומרים בעדינות בקערה על מחבת של מים רותחים עד שהשוקולד נמס. השאירו להתקרר, ערבוב מדי פעם, עד עבה ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לב
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
להברשה ולטיגון בשמן עמוק
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מורחים על כל הפודינג שהתברר, ואז למעלה עם פולי קקאו מצופה שוקולד תלתלים שוקולד.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד
זילוף בצורת לב
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
ניתן לזווג פודינג עם קרם שרי, מוסקאטו ד ' אסטי ופורט. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא שרי קרם ן NV ג ' ונסון. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.