קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות20
ציון בריאות3
סוגי מאכליםלחם
מגזין

פודינג כפול עם לחם שוקולד של סאני עם קצפת בורבון

פודינג כפול עם לחם שוקולד של סאני עם קצפת בורבון
אם יש לכם מלח, קינמון טחון, לחם קינמון וצימוקים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -50 דקות. נסו פודינג לחם דלעת עם שמנת מוקצפת בורבון, פודינג לחם פאדג'כפול עם ציפוי שוקולד מוקצף, ו פודינג לחם שוקולד קל עם קצפת וניל (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור פודינג הלחם: מחממים התנור ל 350 מעלות. הכן את החלק התחתון ואת הצדדים של צלחת האפייה עם החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בקערה גדולה, מוסיפים את הקרואסון ואת נתחי הלחם יחד עם שבבי שוקולד מפוזרים על גבי. לזרוק בעדינות ויוצקים לתוך המנה מוכנה לוודא שכל שבבי השוקולד לא להתיישב על הקרקעית.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)2 כוסות (12 אונקיות) שוקולד צ'יפס מר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
קרואסוןקרואסון
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
בקערה גדולה, לטאטא יחד את החלב, סירופ שוקולד, סוכר חום, קינמון, מלח, אגוז מוסקט וביצים.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות יוגורט פרוזן שוקולד דל שומן2 כוסות יוגורט פרוזן שוקולד דל שומן
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות1 בצל צהוב בינוני, קצוץ גס לחתיכות אחידות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
יוצקים את פודינג שוקולד על הלחם בתבנית אפייה ולחץ את הלחם למטה לתוך פודינג כדי לספוג אותו. אפשר לנוח במשך 10 דקות. ואז תלחץ קצת שוב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6
לציפוי: בקערה בינונית, לזרוק את החמאה עם הקמח כדי מעיל כל הצדדים של החמאה. ואז מוסיפים את הפקאן, סוכר חום, מלח וקינמון.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
מערבבים יחד עם הידיים כדי לקבל את החמאה להתמזג עם כל החומרים.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
8
מפזרים באופן שווה על גבי צלחת האפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
9
אופים חשופים עד הקצוות הם חום זהוב ואת מרכז מעיינות קצת אחורה כאשר נגע, 45 עד 50 דקות. אפשר לו להתקרר ולהתיישב במשך כ -30 דקות ולאחר מכן לעשות ריבועים יפים, או פשוט לחפור פנימה מייד.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
10
מגישים עם מנה של קצפת ויסקי. ניתן גם להגיש קר.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
11
בקערה גדולה, להקציף שמנת כבדה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
מוסיפים את הבורבון והסוכר וממשיכים לטאטא עד שיוצרים פסגות נוקשות כאשר המקצף מוסר מהקערה. מקררים ומגישים קר.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקדיאט קרם סודהדיאט קרם סודה3(חוֹרֶף)דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה2(חוֹרֶף)2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו6(חוֹרֶף)חמאה, קרה וחותכת לקוביות קטנותחמאה, קרה וחותכת לקוביות קטנות3556 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקסירופ שוקולד, כמו הרשיסירופ שוקולד, כמו הרשי1כיכרלחם צימוקים קינמון, מעופש לחתוך לריבועים 1 אינץלחם צימוקים קינמון, מעופש לחתוך לריבועים 1 אינץ6קרואסונים, מעופשים וחתוכים לחתיכות 1 אינץקרואסונים, מעופשים וחתוכים לחתיכות 1 אינץ6ביציםביצים2(חוֹרֶף)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1(יכול להיות או להרחיק)קינמון טחוןקינמון טחון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1בצל צהוב בינוני, קצוץ2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו5כדי 6 שריטות אגוז מוסקט טריכדי 6 שריטות אגוז מוסקט טרי2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפקאן, קצוץפקאן, קצוץ1(יכול להיות או להרחיק)1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים11 קילו קישואים,מלח ים מלדוןמלח ים מלדון2376 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשבבי שוקולד חצי מתוקיםשבבי שוקולד חצי מתוקים1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק