קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

פודינג לחם ברי וניל לבן

פודינג לחם ברי וניל לבן
והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 221 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם $1.1 למנה נופל בתקציב שלך, לבן וניל ברי לחם פודינג עשוי להיות סופר ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון לנסות. 40 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך תמצית vanillan, דבש, קרם מרשמלו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו בריוש לחם פודינג עם רוטב וניל, פודינג לחם שוקו-ברי לבן, ו פודינג לחם שוקולד ברי לבן (מתכונים דומים).

הוראות

1
מברשת 8×8 אינץ תבשיל קדרה עם שמן קוקוס.
מרכיבים שתצטרך
שמן קוקוסשמן קוקוס
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
2
מורחים את קרם המרשמלו בתוך כל קרואסון לחתוך או למלא עם מרשמלו מיני ואז כריך אותו יחד.
מרכיבים שתצטרך
ליקריץ תפוח ירוקליקריץ תפוח ירוק
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
קצפת בפחית או קצפתקצפת בפחית או קצפת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
3
מניחים בצלחת תבשיל.הכנס את הפרי פנימה, סביב ובין הלחם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
4
להקציף את החלב, חלב שקדים, ביצים, דבש, גרידת וניל יחד.באופן שווה לשפוך את התערובת על הלחם.מכסים ומקררים למשך 2 שעות מינימום או לילה כדי לספוג את הנוזלים.כאשר מוכן לאפות מפזרים streusel מעורב לעקוף לכסות בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה2 כפות סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
שמנת קפהשמנת קפה
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים בתנור 350ºF במשך 30 דקות.לחשוף ולהמשיך לאפות עוד 15 עד 20 דקות, או עד הזהב ופריך על גבי.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®