פודינג לחם ברי וניל לבן
והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 221 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם $1.1 למנה נופל בתקציב שלך, לבן וניל ברי לחם פודינג עשוי להיות סופר ללא גלוטן וללא לקטוז מתכון לנסות. 40 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לך תמצית vanillan, דבש, קרם מרשמלו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. נסו בריוש לחם פודינג עם רוטב וניל, פודינג לחם שוקו-ברי לבן, ו פודינג לחם שוקולד ברי לבן (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת 8×8 אינץ תבשיל קדרה עם שמן קוקוס.
מורחים את קרם המרשמלו בתוך כל קרואסון לחתוך או למלא עם מרשמלו מיני ואז כריך אותו יחד.
מניחים בצלחת תבשיל.הכנס את הפרי פנימה, סביב ובין הלחם.
להקציף את החלב, חלב שקדים, ביצים, דבש, גרידת וניל יחד.באופן שווה לשפוך את התערובת על הלחם.מכסים ומקררים למשך 2 שעות מינימום או לילה כדי לספוג את הנוזלים.כאשר מוכן לאפות מפזרים streusel מעורב לעקוף לכסות בנייר כסף.
אופים בתנור 350ºF במשך 30 דקות.לחשוף ולהמשיך לאפות עוד 15 עד 20 דקות, או עד הזהב ופריך על גבי.