קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות5
מגזין

פודינג לחם דלעת עם רוטב תפוחים קרמל חריף

פודינג לחם דלעת עם רוטב תפוחים קרמל חריף
אם $2.29 למנה נופל בתקציב שלך, פודינג לחם דלעת עם רוטב תפוח קרמל חריף עשוי להיות מרהיב צמחוני מתכון לנסות. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 535 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 33 גרם של שומן כל אחד. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך חמאה, שמנת כבדה, קצפת טרי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. נסו פודינג לחם דלעת עם רוטב תפוחים קרמל חריף, פודינג לחם דלעת עם רוטב תפוחים קרמל חריף וקרם אנגלייז שעועית וניל, ו פודינג לחם דלעת עם רוטב קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 163°. חמאה צלחת אפיית זכוכית 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובהתוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים את קוביות הלחם על תבנית אפייה גדולה ואופים בתנור, הופכים פעם אחת, עד קלויים קלות, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
3
בואו מגניב.
4
מערבבים את הקרם, חלב, שעועית וניל וזרעים בסיר קטן על חום בינוני ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
5
לטאטא יחד את החלמונים, סוכר, סירופ מייפל, פירה דלעת בקערה גדולה. לאט לאט לטאטא בתערובת קרם חם עד בשילוב. זרוק את שעועית הווניל וקצף בבורבון.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומרדלעת משומר
1 גרגיר וניל שלם, מפוצל1 גרגיר וניל שלם, מפוצל
סירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשהסירופ מייפל טהור (רצוי בדרגה B), בתוספת 4 כפיות להגשה
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
זנים של פטריותזנים של פטריות
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
6
פזר את קוביות לחם הדלעת בתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'5 פרוסות לחם לבן חתוכות לקוביות בגודל 1 אינץ'
(טעם מקורי)(טעם מקורי)
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
7
שפוך את הפודינג על הלחם, לחץ על הלחם כדי להטביל אותו לגמרי בחביצה.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
8
בואו לשבת במשך 15 דקות כדי לאפשר את הלחם כדי לספוג כמה פודינג.
מרכיבים שתצטרך
1 טיפות מסטיק כתומות גדולות1 טיפות מסטיק כתומות גדולות
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
9
מניחים את המנה במחבת צלייה גדולה ויוצקים מים חמים למחבת הצלייה עד שהיא מגיעה באמצע הדרך במעלה צדי צלחת הזכוכית.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
10
אופים עד הצדדים הם קצת נפוחים והמרכז מתנועע מעט, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
11
הסר מהתנור ואמבט המים וקריר על מתלה חוט לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
מגישים את פודינג הלחם החם עם קצפת ומטפטף עם רוטב תפוח קרמל חריף.
מרכיבים שתצטרך
לימון גומילימון גומי
טעם מייפל לפי הטעםטעם מייפל לפי הטעם
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
13
מפזרים זרעי דלעת אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
14
ספר הבישול "Bobby Flay' s Bar Americain Cookbook "מאת בובי פליי עם סטפני בניאס וסאלי ג' קסון (C) 2011 Clarkson PotterBOBBY FLAY, סופר רב מכר של הניו יורק טיימס, הוא הבעלים של שש מסעדות אוכל משובחות, כולל Mesa, בר אמריקיין ובובי פליי סטייק, וסגל מרחיב של ארמונות ההמבורגר של בובי. הוא המארח של תוכניות בישול פופולריות רבות ברשת מזון, מהילד זוכה האמי פוגש גריל וגריל אותו! עם בובי פליי, לסדרת איירון שף אמריקה, לזרוק! עם בובי פליי, וכוכב רשת מזון. בראנץ ' @ בובי הופיע לראשונה בערוץ הבישול בסתיו 2010 והמסעדה הגדולה הבאה של אמריקה הופיעה לראשונה במרץ 2011 ב-NBC. זה הספר האחד עשר שלו. האתר שלו הוא בובי
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
15
Flay.com.
16
הוסף הערות ההערות שלי
17
ערוך את ההערות שלי
18
בוצע