פודינג לחם דלעת עם רוטב תפוחים קרמל חריף
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 408 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן כל אחד. אם $1.82 למנה נופל בתקציב שלך, פודינג לחם דלעת עם רוטב תפוח קרמל חריף עשוי להיות סופר צמחוני מתכון לנסות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. אם יש לך ויסקי, סירופ מייפל, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו פודינג לחם דלעת עם רוטב תפוחים קרמל חריף, פודינג לחם דלעת עם רוטב תפוחים קרמל חריף וקרם אנגלייז שעועית וניל, ו פודינג לחם דלעת עם רוטב קרמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 163°. חמאה צלחת אפיית זכוכית 10 אינץ'.
מורחים את קוביות הלחם על תבנית אפייה גדולה ואופים בתנור, הופכים פעם אחת, עד קלויים קלות, כ -15 דקות.
מערבבים את הקרם, חלב, שעועית וניל וזרעים בסיר קטן על חום בינוני ומביאים לרתיחה.
לטאטא יחד את החלמונים, סוכר, סירופ מייפל, פירה דלעת בקערה גדולה. לאט לאט לטאטא בתערובת קרם חם עד בשילוב. זרוק את שעועית הווניל וקצף בבורבון.
פזר את קוביות לחם הדלעת בתבנית אפייה מוכנה.
שפוך את הפודינג על הלחם, לחץ על הלחם כדי להטביל אותו לגמרי בחביצה.
בואו לשבת במשך 15 דקות כדי לאפשר את הלחם כדי לספוג כמה פודינג.
מניחים את המנה במחבת צלייה גדולה ויוצקים מים חמים למחבת הצלייה עד שהיא מגיעה באמצע הדרך במעלה צדי צלחת הזכוכית.
אופים עד הצדדים הם קצת נפוחים והמרכז מתנועע מעט, על 1 שעה.
הסר מהתנור ואמבט המים וקריר על מתלה חוט לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
מגישים את פודינג הלחם החם עם קצפת ומטפטף עם רוטב תפוח קרמל חריף.
מפזרים זרעי דלעת אם תרצה.
ספר הבישול "Bobby Flay' s Bar Americain Cookbook "מאת בובי פליי עם סטפני בניאס וסאלי ג' קסון (C) 2011 Clarkson PotterBOBBY FLAY, סופר רב מכר של הניו יורק טיימס, הוא הבעלים של שש מסעדות אוכל משובחות, כולל Mesa, בר אמריקיין ובובי פליי סטייק, וסגל מרחיב של ארמונות ההמבורגר של בובי. הוא המארח של תוכניות בישול פופולריות רבות ברשת מזון, מהילד זוכה האמי פוגש גריל וגריל אותו! עם בובי פליי, לסדרת איירון שף אמריקה, לזרוק! עם בובי פליי, וכוכב רשת מזון. בראנץ ' @ בובי הופיע לראשונה בערוץ הבישול בסתיו 2010 והמסעדה הגדולה הבאה של אמריקה הופיעה לראשונה במרץ 2011 ב-NBC. זה הספר האחד עשר שלו. האתר שלו הוא בובי