קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות3
מגזין

פודינג לחם דלעת עם רוטב תפוחים קרמל חריף

פודינג לחם דלעת עם רוטב תפוחים קרמל חריף
מתכון זה מספק 8 מנות. עם 408 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 32 גרם של שומן כל אחד. אם $1.82 למנה נופל בתקציב שלך, פודינג לחם דלעת עם רוטב תפוח קרמל חריף עשוי להיות סופר צמחוני מתכון לנסות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. אם יש לך ויסקי, סירופ מייפל, חלמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו פודינג לחם דלעת עם רוטב תפוחים קרמל חריף, פודינג לחם דלעת עם רוטב תפוחים קרמל חריף וקרם אנגלייז שעועית וניל, ו פודינג לחם דלעת עם רוטב קרמל (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 163°. חמאה צלחת אפיית זכוכית 10 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכיתתבנית אפיית זכוכית
תנורתנור
2
מורחים את קוביות הלחם על תבנית אפייה גדולה ואופים בתנור, הופכים פעם אחת, עד קלויים קלות, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחםקוביות לחם
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
בואו מגניב.
4
מערבבים את הקרם, חלב, שעועית וניל וזרעים בסיר קטן על חום בינוני ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ונילשעועית וניל
קרםקרם
זרעיםזרעים
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
לטאטא יחד את החלמונים, סוכר, סירופ מייפל, פירה דלעת בקערה גדולה. לאט לאט לטאטא בתערובת קרם חם עד בשילוב. זרוק את שעועית הווניל וקצף בבורבון.
מרכיבים שתצטרך
דלעת משומרדלעת משומר
שעועית ונילשעועית וניל
סירופ מייפלסירופ מייפל
בורבוןבורבון
קרםקרם
סוכרסוכר
חלמון ביצהחלמון ביצה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
6
פזר את קוביות לחם הדלעת בתבנית אפייה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
קוביות לחםקוביות לחם
דלעתדלעת
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
שפוך את הפודינג על הלחם, לחץ על הלחם כדי להטביל אותו לגמרי בחביצה.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
לחםלחם
8
בואו לשבת במשך 15 דקות כדי לאפשר את הלחם כדי לספוג כמה פודינג.
מרכיבים שתצטרך
פודינגפודינג
לחםלחם
9
מניחים את המנה במחבת צלייה גדולה ויוצקים מים חמים למחבת הצלייה עד שהיא מגיעה באמצע הדרך במעלה צדי צלחת הזכוכית.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת צלייהמחבת צלייה
10
אופים עד הצדדים הם קצת נפוחים והמרכז מתנועע מעט, על 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
הסר מהתנור ואמבט המים וקריר על מתלה חוט לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מתלה תילמתלה תיל
תנורתנור
12
מגישים את פודינג הלחם החם עם קצפת ומטפטף עם רוטב תפוח קרמל חריף.
מרכיבים שתצטרך
קצפתקצפת
רסק תפוחיםרסק תפוחים
קרמלקרמל
לחםלחם
13
מפזרים זרעי דלעת אם תרצה.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
14
ספר הבישול "Bobby Flay' s Bar Americain Cookbook "מאת בובי פליי עם סטפני בניאס וסאלי ג' קסון (C) 2011 Clarkson PotterBOBBY FLAY, סופר רב מכר של הניו יורק טיימס, הוא הבעלים של שש מסעדות אוכל משובחות, כולל Mesa, בר אמריקיין ובובי פליי סטייק, וסגל מרחיב של ארמונות ההמבורגר של בובי. הוא המארח של תוכניות בישול פופולריות רבות ברשת מזון, מהילד זוכה האמי פוגש גריל וגריל אותו! עם בובי פליי, לסדרת איירון שף אמריקה, לזרוק! עם בובי פליי, וכוכב רשת מזון. בראנץ ' @ בובי הופיע לראשונה בערוץ הבישול בסתיו 2010 והמסעדה הגדולה הבאה של אמריקה הופיעה לראשונה במרץ 2011 ב-NBC. זה הספר האחד עשר שלו. האתר שלו הוא בובי
מרכיבים שתצטרך
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
15
Flay.com.
16
הוסף הערות ההערות שלי
17
ערוך את ההערות שלי
18
בוצע