פודינג לחם חג המולד
פודינג לחם חג המולד הוא צמחוני ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 527 קלוריות, 14 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 13% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 11 אנשים התרשמו מתכון זה. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם גבינת קולבי לונגהורן, קינמון טחון, לחם ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. חג המולד יהיה מיוחד עוד יותר עם המתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 48%. נסו פודינג לחם חג המולד, פודינג לחם חג המולד, ו פודינג לחם חג המולד עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) משמנים תבשיל קדירה של 2 ליטר. הניחו בצד.
בסיר בינוני מחממים סוכר עד שהוא נוזלי. הכניסו מדחום ממתקים ובשלו סוכר ללא ערבוב עד שהוא מגיע ל -320 מעלות צלזיוס (160 מעלות צלזיוס). זה יהיה סירופ ברור, בצבע ענבר.
מוסיפים את המים, הקינמון והציפורן. מביאים לרתיחה,מנמיכים את האש ומבשלים. מערבבים וניל.
שכבה בכלי תבשיל מוכן: חצי טוסט, חצי צימוקים, חצי אגוזים, חצי סירופ וחצי גבינה. חזור על שכבות.
אופים ללא כיסוי במשך 30 דקות.