פודינג לחם פריך תפוחים דורש כ 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 1653 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמנת, ממתקים, מוסקט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פודינג לחם פריך תפוחים, לחם פריך תפוחים, ו מסיבת אפל! מהכספת-פודינג לחם Craisin תפוח עץ.
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F. בנדיבות חמאה את הכוסות של 2 מחבתות מאפין גדול. (תצטרך 12 כוסות מאפין.) להפריש.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מבשלים בעדינות את הצימוקים והברנדי בסיר קטן על אש נמוכה.
מוסיפים אותם לקערה קטנה וזורקים עם מיץ לימון. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
בקערה גדולה, לטאטא את הביצים, חצי וחצי, סוכר, קינמון, אגוז מוסקט, מלח, וניל, וחמאה מותכת עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
חותכים את הסופגניות לחתיכות 1 אינץ'.
7
מוסיפים את הסופגניות לקערה עם תערובת הביצים. לחץ על הסופגניות לתוך הנוזל כדי לכסות לחלוטין ולתת לספוג במשך 15 דקות בזמן שאתה מכין את ציפוי פירור.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
כדי להפוך את ציפוי פירור.
9
מוסיפים את הקמח, סוכר חום, מלח, שיבולת שועל וחמאה לקערה קטנה. באמצעות מערבל חשמלי, במהירות בינונית-נמוכה, להכות את התערובת עד מתפורר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
כוסות בגודל חטיף אפרסקים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מערבבים את התפוחים והצימוקים עם הברנדי לתוך הסופגניות הספוגות. (ודא הסופגניות ספגו את רוב הנוזל לפני הוספת התפוחים.) באופן שווה לחלק את פודינג בין כוסות מאפין.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
11
מפזרים כל פודינג עם ציפוי פירור.
מרכיבים שתצטרך
3 3/4 כפות קמח רב תכליתי
12
שים את מחבתות מאפין על גליונות אפייה מרופדת בנייר כסף ואופים עד הפודינג הפך זהוב מוגדר, כ -35 דקות.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
13
הסר את puddings מהתנור ולאפשר להם להתקרר במחבתות על מתלה חוט במשך 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
כדי לשרת: כפית את רוטב ברנדי התפוחים על צלחות קינוח ולסדר כל פודינג על הרוטב. אבק קל עם סוכר של ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
ברנדי תפוחים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
15
מקשטים כל פודינג עם מנה של שמנת מתובלת, אם שימוש, ו sprig של מנטה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
16
מגישים באופן מיידי.
17
צופה, שלא יכול להיות טבח מקצועי, סיפק את המתכון הזה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות ייצוג לגבי התוצאות.
18
בסיר בינוני להמיס את החמאה על אש בינונית נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
19
מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד בשילוב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
20
להקציף את השמנת הכבדה, ברנדי, חלמונים ומלח. לבשל עד הרוטב התעבה, על 2 עד 3 דקות, לטאטא כל הזמן. אל תתנו לרוטב לבוא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)