פודינג לחם פריך תפוחים
פודינג לחם פריך תפוחים דורש כ 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 53 גרם של שומן, וסך הכל 1653 קלוריות. והוא יספק כ 12 מנות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמנת, ממתקים, מוסקט ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מתכונים דומים: פודינג לחם פריך תפוחים, לחם פריך תפוחים, ו מסיבת אפל! מהכספת-פודינג לחם Craisin תפוח עץ.
הוראות
מחממים התנור ל 350 מעלות F. בנדיבות חמאה את הכוסות של 2 מחבתות מאפין גדול. (תצטרך 12 כוסות מאפין.) להפריש.
מבשלים בעדינות את הצימוקים והברנדי בסיר קטן על אש נמוכה.
להסיר מהחום ולהניח בצד. לקלף, הליבה ולחתוך את התפוחים לחתיכות 1 אינץ'.
מוסיפים אותם לקערה קטנה וזורקים עם מיץ לימון. תניח בצד.
בקערה גדולה, לטאטא את הביצים, חצי וחצי, סוכר, קינמון, אגוז מוסקט, מלח, וניל, וחמאה מותכת עד בשילוב.
חותכים את הסופגניות לחתיכות 1 אינץ'.
מוסיפים את הסופגניות לקערה עם תערובת הביצים. לחץ על הסופגניות לתוך הנוזל כדי לכסות לחלוטין ולתת לספוג במשך 15 דקות בזמן שאתה מכין את ציפוי פירור.
כדי להפוך את ציפוי פירור.
מוסיפים את הקמח, סוכר חום, מלח, שיבולת שועל וחמאה לקערה קטנה. באמצעות מערבל חשמלי, במהירות בינונית-נמוכה, להכות את התערובת עד מתפורר. תניח בצד.
מערבבים את התפוחים והצימוקים עם הברנדי לתוך הסופגניות הספוגות. (ודא הסופגניות ספגו את רוב הנוזל לפני הוספת התפוחים.) באופן שווה לחלק את פודינג בין כוסות מאפין.
מפזרים כל פודינג עם ציפוי פירור.
שים את מחבתות מאפין על גליונות אפייה מרופדת בנייר כסף ואופים עד הפודינג הפך זהוב מוגדר, כ -35 דקות.
הסר את puddings מהתנור ולאפשר להם להתקרר במחבתות על מתלה חוט במשך 15 דקות.
כדי לשרת: כפית את רוטב ברנדי התפוחים על צלחות קינוח ולסדר כל פודינג על הרוטב. אבק קל עם סוכר של ממתקים.
מקשטים כל פודינג עם מנה של שמנת מתובלת, אם שימוש, ו sprig של מנטה.
צופה, שלא יכול להיות טבח מקצועי, סיפק את המתכון הזה. טבחים רשת מזון שפים לא בדקו את המתכון הזה ולכן, אנחנו לא יכולים לעשות ייצוג לגבי התוצאות.
בסיר בינוני להמיס את החמאה על אש בינונית נמוכה.
מוסיפים את הסוכר ומערבבים עד בשילוב.
להקציף את השמנת הכבדה, ברנדי, חלמונים ומלח. לבשל עד הרוטב התעבה, על 2 עד 3 דקות, לטאטא כל הזמן. אל תתנו לרוטב לבוא לרתיחה.
הסר מהחום ולתת להתקרר מעט.
מגישים חמים עם פודינג לחם פריך תפוחים.