קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות12
ציון בריאות11
מטבחיםמקסיקני
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סלט תירס עם קרוטוני טמאלה

סלט תירס עם קרוטוני טמאלה
סלט תירס עם קרוטוני טמאלה הוא תוספת שמגישה 12. מנה אחת מכילה 477 קלוריות , 10 גרם חלבון ו -28 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש תירס, סוכר, חמאה וכוסברה. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה המקסיקנית הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 45% . אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים הבאים: סלט תרד עם קרוטוני לחם תירס , עוגות טמלה תירס מתוק וצ'ילי עם מילוי טמלה תירס .

הוראות

1
מניחים 2 כוסות תירס במעבד מזון; מכסים ומעבדים עד לקצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית תערובת רוטב רוטב סלט חמאה1 כפית תערובת רוטב רוטב סלט חמאה
ציוד שתשתמש בו
6 קופסאות שימורים (7 אונקיות כל אחת) תירס לבן או יתד, סחוט6 קופסאות שימורים (7 אונקיות כל אחת) תירס לבן או יתד, סחוט
2
מוסיפים את החמאה, הסוכר והמלח; מכסים ומעבדים עד לתערובת אחידה. מערבבים פנימה את מסה חרינה וקמח עד שנוצר בצק רך; מקפלים פנימה את התירס הנותר. בעזרת ידיים רטובות, מהדקים את הבצק לתבנית משומנת בגודל 15x10x1 אינץ'. תבנית אפיה.
מרכיבים שתצטרך
(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)
6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)6 צלעות או צלעות חזיר מעצם עצם (8 אונקיות כל אחת)
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
3
אופים בחום 400 במשך 20 דקות. מנקדים את הבצק ל-1-in. ריבועים.
מרכיבים שתצטרך
זנים מעורבים של פטריות טריותזנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
4
אופים 4-6 דקות יותר או עד להזהבה. חותכים מיד לאורך הקווים המנוקדים; מצננים בתבנית על רשת.
ציוד שתשתמש בו
תפוזים, פרוסים וחצוייםתפוזים, פרוסים וחצויים
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
5
בקערה קטנה מערבבים את חומרי הרוטב. בקערה גדולה מערבבים את התירס, העגבניות, הבצל, הג'יקמה, הכוסברה, מיץ הליים והג'לפנו.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
JicamaJicama
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל1 כפית McCormick® Season-All® מלח מתובל
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
יוצקים את הרוטב על הסלט וזורקים לציפוי; מערבבים בעדינות פנימה אבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
1/2 קילו חזה הודו1/2 קילו חזה הודו
7
מפזרים גבינה וקרוטונים.
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
רוטב חמוציות, להגשהרוטב חמוציות, להגשה
8
מגישים מיד.

מרכיבים

41 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדראבוקדו בשל, קלופים וקוביותאבוקדו בשל, קלופים וקוביות151אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חמאה, מרוכךחמאה, מרוכך606 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)שמן צמחי (הכמות תלויה בשיטת הבישול)283אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)יכול עגבניות חתוכות לקוביות וצ'ילי ירוק, סחוט היטביכול עגבניות חתוכות לקוביות וצ'ילי ירוק, סחוט היטב11 קילו קישואים,פלפל צ'יפוטלה טחון ברוטב אדובופלפל צ'יפוטלה טחון ברוטב אדובו31אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה4אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)כוסברה טריה טריהכוסברה טריה טריה495אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)frozen corn, dividedfrozen corn, divided298אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות ענבים, קצוץעגבניות ענבים, קצוץ1פלפל חלפיניו, זרעי טחוןפלפל חלפיניו, זרעי טחון65אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)קצוץ מקולף jicamaקצוץ מקולף jicama616 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 תות, קלוף1 תות, קלוף114אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(תערובת תירס מסה)(תערובת תירס מסה)566 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק11 קילו קישואים,תערובת רוטב סלט חוות חמאהתערובת רוטב סלט חוות חמאה1קטןבצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ01 כוס אפונה, קפואה או משומרת, כפי שהיא. מיובש, משוחזר. טרי, פר מבושל.1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים84אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)תערובת גבינה מקסיקנית גרוסהתערובת גבינה מקסיקנית גרוסה67אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק1kgsפחיות כל אחת) תירס לבן או נעליים, סחוטפחיות כל אחת) תירס לבן או נעליים, סחוט

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת עבור מקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא גם זיווג בטוח. אתה יכול לנסות את Premonition Cellars פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-40 דולר לבקבוק.
מרתפי מוקדמים פינו נואר
מרתפי מוקדמים פינו נואר
יין זה מציג טעמים מרוכזים של דובדבן, חמוציות ותות עם רמזים של תבליני עשב, שומר ואלון על האף. פירות יער אדומים, חמוציות חמוציות, פטל ותבלינים מצפים את הפלטה ומסיימים בחומציות עסיסית. השנה הקרירה הזו עזרה לשמור על החומציות הטבעית שלה, וההבשלה האיטית אפשרה יין דל אלכוהול מאוזן להפליא. יין זה חבית במשך 20 חודשים בעץ אלון צרפתי, ויש לו ניחוחות טוסטיים חמים שנשזרו לכל אורכו.