פודינג לחם קוקוס קרם
פודינג לחם קוקוס קרם נטול גלוטן, ומספק כ 6 מנות. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 74 גרם של שומן, וסך הכל 996 קלוריות. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו קרם כבד, קרם קוקוס, חלמונים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-55 דקות. נסו פודינג לחם תות ווניל עם קוקוס קלוי, עוגות פודינג לחם קוקוס עם ציפוי קרם מקדמיה גולמי (ללא חלב), ו פודינג לחם קוקוס תאילנדי עם קרם הל וניל (פחמימות נמוכות וללא גלוטן) (מתכונים דומים).
הוראות
חמאה קלות התחתון של צלחת אפייה 9 אינץ ' מרובע flameproof. מסדרים את קוביות הלחם באופן שווה בצלחת. בקערה גדולה, לטאטא יחד את החלמונים, ביצים שלמות, חלב קוקוס, קרם של קוקוס, מלח, אגוז מוסקט, מייס. מערבבים ב 1 כוס פתיתי הקוקוס.
יוצקים את הפודינג על קוביות הלחם, לוחצים בעדינות על קוביות הלחם כדי לספוג את הפודינג.
תן לתערובת לעמוד במשך 1 שעה, מכוסה, במקרר.
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
מפזרים את החלק העליון של הפודינג עם פתיתי קוקוס 1/2 כוס הנותרים. מכסים את תבנית האפייה בנייר כסף, תוקעים כמה חורים בחלק העליון כדי לשחרר את האדים.
שים את תבנית האפייה במחבת צלייה על מדף התנור.
יוצקים מים חמים לתוך מחבת הצלייה לבוא באמצע הדרך את הצדדים של צלחת האפייה.
אופים עד הפודינג הוא מוצק למגע, על 1 שעה ו 15 דקות.
הסר את רדיד ואופים במשך 15 דקות יותר.
הסר את תבנית האפייה מהאמבט מים ולהפעיל אותו תחת broiler, לפחות 4 אינץ ' מהחום, עד הזהב, 1 עד 2 דקות.
תן לפודינג להתקרר לגמרי. מכסים בחוזקה בניילון נצמד ומקררים.
יוצקים את הרוטב על מנות פודינג בודדות, לפי הצורך. למעלה עם קוקוס קלוי ומגישים.
הפוך את רוטב השוקולד ממש לפני ההגשה הפודינג.
שים את שבבי השוקולד בקערה בינונית חסינת חום. בסיר קטן, להביא את הקרם לרתיחה על אש נמוכה; מיד להסיר אותו מן החום לשפוך אותו על שבבי שוקולד.