פודינג עפר
פודינג עפר דורש סביב 45 דקות מתחילתו ועד סופו. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 5 גרם חלבון, 23 גרם שומן, ובסך הכל של 461 קלוריות. גשו לסופר וקנו חלב, סוכר ממתקים, גבינת שמנת, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. 70 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 23%, המנה הזו די גרועה. מתכונים דומים: כוסות פודינג עפר, סירי פודינג עפר שוקולד, ו פודינג מלא עוגות עפר.
הוראות
להקציף פודינג וניל צרפתי מערבבים עם חלב בקערה גדולה עד להתייצבות רכה, כ -2 דקות. פודינג יעבה כפי שהוא עומד. אבקת שמנת ' סוכר, גבינת שמנת וחמאה בקערה נפרדת עד לקבלת תערובת חלקה וקרמית. מערבבים תערובת גבינת שמנת לפודינג עד לשילוב יסודי; מקפלים בעדינות ציפוי מוקצף קפוא לתערובת.
מניחים מחצית מפירורי העוגיות בתחתית צלחת בגודל 9 על 12 אינץ'; לשמור על פירורי הנותרים לציפוי.
מורחים את המילוי על שכבת פירורי העוגיות ומעליהם פירורים שנותרו, מכסים לחלוטין. מצננים לפחות 30 דקות.