פודינג קיץ עם רום קצפת
פודינג קיץ עם רום קצפת עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 373 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 17 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 8 שעות ו-23 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו חצי ליטר אוכמניות, תמצית ונילן, לחם ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 26% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: פודינג חפוז עם קצפת, פודינג הדרים עם קצפת, ו פודינג מייפל עם שמנת מוקצפת בורבון.
הוראות
מערבבים את התותים, הסוכר, ו 1/4 כוס מים בסיר גדול ומבשלים חשפו מעל חום בינוני נמוך במשך 5 דקות.
מוסיפים 2 כוסות של פטל וכל אוכמניות לבשל, ערבוב מדי פעם, עד התערובת מגיעה מבשלים, ומבשלים לרגע. את החום, מערבבים את שאר פטל ואת framboise.
פורסים את הלחם בפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' ומסירים את הקרום. בתחתית סיבוב 7 1/2 אינץ 'על ידי סופלה גבוהה 3 אינץ' או צלחת אפייה, מצקת על 1/2 כוס של תערובת ברי מבושל. מסדרים פרוסות לחם בתבנית (זה יהפוך לחלק העליון כאשר הוא unmolded) ולאחר מכן להוסיף תערובת ברי יותר להרוות. להמשיך להוסיף לחם, לחתוך אותו כדי להתאים את התבנית, וגרגרים. סיים עם לחם ופירות יער מבושלים, באמצעות כל הפירות והסירופ.
מניחים יריעת ניילון על הפודינג. מצא צלחת בערך באותו קוטר כמו החלק הפנימי של התבנית ומניח אותו על גבי. משקל התבנית עם פחית כבדה להכניס למקרר.
הסר את המשקל לאחר 6 עד 8 שעות. מכסים את הפודינג בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
רגע לפני ההגשה, להפעיל סכין סביב החלק החיצוני של הפודינג ולפתוח אותו במהופך על צלחת הגשה.
מגישים בפלחי עם קצפת רום.
מקציפים את הקרם בקערה של מערבל חשמלי מצויד מצורף whisk. כאשר הוא מתחיל להתעבות, להוסיף את הסוכר, וניל, ורום. המשך להצליף עד שהוא יוצר פסגות נוקשות.