פודינג תות
פודינג תות דורש כ 23 דקות מההתחלה ועד הסוף. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 522 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה יהיה להיט בחג היום האם שלך. אם יש לך תותים, סוכר, פלפל טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו איך להכין פודינג צ'יה-ותות בננה צ' יה פודינג פרפה, פודינג תות, ו פודינג תות (מתכונים דומים).
הוראות
הסר את שני הקצוות מ 4 (15-אונקיה) פחיות מרק. שמור 4 של הקצוות. באמצעות אחת מפחיות המרק עם הקצוות הוסרו, לחתוך את לחם תפוחי האדמה לתוך 16 סיבובים. כדי למנוע לחם קרוע לחץ ישר למטה, לא לסובב.
תן ללחם לשבת 2 שעות להתייבש.
חמאה 1 צד של 4 של סבבי הלחם.
מניחים את פחיות המרק על גיליון עוגיות מרופדות בנייר קלף.
מניחים את הלחם בחמאה עגול, בצד החמאה למעלה, בכל פחית. כפית 2 כפות של תותים עם נוזל כדי לכסות על כל סיבוב. Dredge 1 צד של 4 סיבובי לחם בנוזל התות ולמקם על התותים. חזור על תותים שכבות וסבבי לחם חפרו עד שיש לך 3 שכבות של תותים ו 4 שכבות של לחם.
מניחים קצוות שמורים של פחיות מרק על גבי הסיבוב הסופי ומשקל עם פחיות סודה. מקררים למשך 8 שעות.
בקערה משלבים את כל המרכיבים.
בואו לעמוד במקרר במשך 2 שעות.