פוזילי עם קישואים ופונדוטה
פוזילי עם קישואים ופונדוטה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 47 גר' של חלבון, 48 גרם של שומן, וסך הכל 1001 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא את פוזילי, פלפל טרי, פונטינה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החלמונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. נסו קישואים פוזילי, פוזילי עם קישואים גולמיים, מסקרפונה וריקוטה, ו פוזילי עם קישואים וגבינת עיזים (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה בינונית חסינת חום, לשלב את הגבינה המגוררת ואת החלב. אפשר לתערובת לעמוד במשך 20 דקות ולאחר מכן לנקז את החלב, הזמנת 1/4 כוס. הגדר את הקערה עם הגבינה על סיר של מים רותחים בקושי, או להעביר את הגבינה לחלק העליון של דוד כפול.
להקציף עד הגבינה נמסה, על 5 דקות.
בקערה קטנה, מקציפים יחד את חלמונים וחלב 1/4 כוס שמורות ומוסיפים את הגבינה המותכת עם החמאה, מקציפים. התערובת תיפרד.
מוסיפים את המלח והפלפל וממשיכים לטאטא עד שהרוטב כמעט חלק, בערך 3 דקות יותר. אל תבשל זמן רב מדי או שהתערובת תתקלקל. הרוטב לא יהיה חלק לחלוטין.
בינתיים, בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את fusilli במשך 10 דקות.
מוסיפים את הקישואים ומחזירים לרתיחה. מבשלים עד הקישואים והפסטה נעשים רק, על 3 דקות יותר.
זריעת קישואים: בגלל הקישואים מבושלים כאן, אנו ממליצים זריעתם הראשונה; אחרת, זרעי pulpy להיות מחובר למים. כדי להסיר את הזרעים, לחתוך את הקישואים לרבעים לאורך. ואז פשוט לחתוך את הזרעים.
המלצת יין: אל תנסה להתאים את העושר של המנה הזאת; לך על ניגודיות במקום. יין אדום חריף וארצי עם רמזים עדינים של כמהין, זה מה שאתה רוצה.