פולו אל אג'ילו (עוף ושום)
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני מנות עיקריות, אז נסו את פולו אל אג'ילו (עוף ושום). מתכון זה מכין 4 מנות עם 680 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים עשו את המתכון הזה, ו 10 היה אומר שזה פגע במקום. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. אם יש לכם מלח, שרי, יין פורט וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. כדי להשתמש ב שרי יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וללא חלב דיאטה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 67%. מתכונים דומים: כנפי עוף עם שום ופפריקה / פולו אל אג'ילו, גמבאס אל אג'ילו/ שרימפס שום, ו גמבות אל אג'ילו (שרימפס עם שום).
הוראות
במחבת מכוסה גדולה מחממים שמן זית על אש בינונית-גבוהה. מבשלים עוף בשמן עד להשחמה מכל הצדדים.
מסדרים תפוחי אדמה במחבת לכיסוי התחתית. מפזרים שיני שום על תפוחי אדמה.
מניחים עוף על גבי שום ותפוחי אדמה.
מפזרים פלפל, מלח ופטרוזיליה על העוף.
יוצקים שרי ונמל מעל הכל. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שתפוחי אדמה ועוף מבושלים, כ-45 דקות.