פולפטיני
פולפטיני עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת מתכוני ההזדקנות שלך. מתאים ל-40 מנות. תמורת 37 סנט למנה , מתכון זה מכסה 3% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -3 גרם חלבון , 17 גרם שומן ובסך הכל 169 קלוריות . רק אנשים בודדים הכינו את המתכון הזה, ואחד היה אומר שהוא הגיע למקום. אם יש לכם פירורי לחם, פרמזן, מלח כשר וחופן מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 50 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 13% , וזה לא כל כך יוצא דופן. נסו לקבל מתכונים דומים.
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מצפים מחבת גדולה בשמן זית ומניחים את המחבת על אש בינונית.
מוסיפים את הבצלים, מתבלים במלח, לפי הטעם ומטגנים עד שהם שקופים וארומטיים אך ללא צבע, כ-5 עד 6 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים עוד 2 עד 3 דקות.
בקערה גדולה מערבבים את הבשרים, הרוזמרין, הפרמזן, המים, פירורי הלחם והביצים. מתבלים בנדיבות במלח ומוסיפים את הבצל והשום המבושלים.
מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. (למעוך עם הידיים, זה כיף!)
מכינים קציצה קטנה מתערובת הבשר. מבשלים אותו ואוכלים אותו. זו קציצת בוחן לבדוק ולראות אם התיבול נכון (כנראה יהיה צורך במלח). מתקנים את התיבול, אם צריך.
מגלגלים את תערובת הבשר לקציצות בגודל 3/4 אינץ'. מצפים מחבת גדולה בשמן זית ומניחים על אש גבוהה. עובדים בקבוצות, מבשלים את הפולפטיני עד שהם משחימים מכל הצדדים.
מוסיפים חצי כוס ציר עוף ומבשלים עד שהציר מצטמצם בחצי.
מוציאים לפלטות הגשה. חוזרים על התהליך עד שכל הפולפטיני מבושלים ומגישים מיד. בווניסימו!
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוזה מבעבע. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. ה-Banfi Rosa Regale Brachetto עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה כ-21 דולר לבקבוק.
Banfi Rosa Regale Brachetto
יין זה מוצג במקומות של Starbucks® שבהם מוצע תפריט הערבים שלהם. יין מבעבע אדום רך, העשוי מברצ'טו. זן הענבים הארומטי, המורכב וההיסטורי הזה גדל רק באזור אקווי טרמה, בדרום פיימונטה. השריכה הקרה של הענבים, ולאחריה כבישה רכה, מאפשרת מיצוי של הניחוחות העזים האופייניים מהקליפות ומעניקה ליין את צבעו האדום הבהיר האופייני לו. נעים מאוד ואלגנטי במיוחד.מושלם לכל אירוע. יין מבעבע ייחודי וחגיגי, אפריטיף מפתה ויין קינוח אלגנטי. משתלב היטב עם פירות ים, גבינות, מאכלים חריפים ושוקולד. הגש צונן.