פונדו קרמי עם ביצה עלומה ובגט
פונדו שמנת עם ביצה עלומה ובגט יכול להיות רק לקטו אובו צמחוני מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 1057 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 90 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לכם בגט, גבינת שמנת, קמח וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 127 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 68%, וזה די טוב. פונדו קרמי עם ביצה עלומה ובגט, קרוסטיני עם תרד, ביצה עלומה ורוטב חרדל שמנת, ו פנה תלת צבעוני עם ריקוטה שמנת (וביצה עלומה) דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
ממיסים 4 כפות מהחמאה במחבת בינונית על אש בינונית. מערבבים פנימה את הקמח ומבשלים 1 עד 2 דקות.
יוצקים את השמנת ומביאים לרתיחה. מכבים את האש ומוסיפים את המלח והגבינות.
מניחים לשבת דקה או 2, ואז מערבבים כדי להמיס את הגבינות לחלוטין. מכסים ושומרים על חום.
הביאו מחבת מים בינונית לרתיחה עדינה מאוד והוסיפו את החומץ הלבן. לפצח ביצה לתוך צלחת קטנה בזהירות להחליק אותו לתוך המים. מבשלים 2 עד 3 דקות, תלוי כמה קשה או רך אתה אוהב את החלמון שלך.
מוציאים בעזרת כף מחוררת על צלחת מרופדת במגבת נייר. ממשיכים עם שאר הביצים.
פיצלו את הבגט וצלו אותו מתחת לצלייה. מוסיפים את החמאה הנותרת וחותכים לפרוסות.
ממלאים קערות אישיות בתערובת הגבינה ומעליהם את הביצים העלומות.
מקשטים בעירית ומגישים עם הלחם הקלוי.